Dolar 34,1209
%0.07
Euro 38,1122
%0.05
Altın 2.875,350
%0.01
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tartan :Roman kardeşlerimin bende ayrı bir yeri var

Tartan :Roman kardeşlerimin bende ayrı bir yeri var

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan Roman Kültürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle makamında bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 09.05.2013 - 09:53
İZMİR-  İzmir’in yanı sıra Türkiye genelinde de Roman kültürü ve geleneğini başlatan, bu hedefi dernekleşmeye kadar götüren 10 kurucu başkan ve yönetici çalışmaları boyunca destek gördükleri Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Tartan'ın ziyaretine; kurucu Başkan olan Yakup Çardak, Roman Kültürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Reşat Gülşen, yöneticiler; Kamuran Dinçpehlivan, Dalip Tokmak, Engin Şengüler, Eşref Kalkan, Zafer Sülükçüler, Yaşar Arıcan,Tufan Şengül ve Cumhur Yenişir katıldlı.

Destek Başkan Tartan ile başladı
Başkan Tartan ile görüşmelerini yapan Roman Kültürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri yeni projelerini de sundu. Konak sınırları içerisinde hem spor olanağı hem de kurs eğitimleri alınabilecek çok amaçlı bir bina düşündüklerini dile getiren romanlar, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın olumlu yaklaşımı üzerine harekete geçtiler. Tartan'ın yetkililere verdiği talimatla güç kazanarak yola çıkan romanlar görüşmeden mutlu ayrıldı.
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ise "Önemli olan siyasette belli bir yere geldikten sonra bu varlığını halk için sürdürebilmektir. Roman kardeşlerim bugüne kadar ne istedilerse hep destekçileri oldum. Onların her zaman yanındayım. Bu süreç hep böyle devam edecek. Onların yaşama geçirmeyi planladığı müzik akademisinin temellerini attık, yaşama geçirmek için çalışıyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.