Dolar 34,1204
%0.07
Euro 38,1131
%0.05
Altın 2.874,060
%-0.03
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şampiyon Rota’lılardan Başkan Şenol’a teşekkür

Şampiyon Rota’lılardan Başkan Şenol’a teşekkür

Amerika da yapılan ve 80 ülkenin yarıştığı First Lego League dünya şampiyonasında üçüncü olan Rota Koleji öğrencileri, Başkan Şenol’u makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı. Projeyi inceleyen Şenol, “Gurur kaynağımız oldunuz” dedi.

  • Ege Postası
  • 09.05.2013 - 09:50
İZMİR - Amerika’da ki First Lego League (FLL) dünya şampiyonasına, “Yaşlanan nüfusa genç çözümler” temasıyla hazırladığı “Kumandam elimde, hayatım kontrolümde” projesiyle katılan İzmir Özel Rota Koleji FLL takımı dünya üçüncüsü oldu. 80 ülkeyle yarışan ve Almanya ve Japonya’nın ardından üçüncü olan Rota Koleji öğrencileri, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u makamında ziyaret ederek, mutluluklarını paylaştı. Öğrencilerden projeleriyle ilgili bilgi alan Başkan Şenol, “ Amerika’da aldığınız dereceyle ülkemizin ve Gaziemir’in tanıtılmasında önemli rol üstlendiniz. Başarınızla gurur kaynağımız oldunuz” diyerek duygularını dile getirdi.
80 takımın yarıştığı etkinlikte aldıkları derecenin haklı gururunu yaşayan Rota Koleji öğrencileri, farklı kültürleri tanıma ve Türkiye’yi tanıtma fırsatı bulmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, yarışmaya hazırlık aşamasında kendilerine destek veren Başkan Şenol’a teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.