Dolar 34,1821
%0
Euro 38,1089
%0.04
Altın 2.900,590
%0.16
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Toprak'a veda ziyareti

Vali Toprak'a veda ziyareti

İzmir Valisi Mustafa Toprak, önümüzdeki günlerde emekliye ayrılacak olan Polis Teftiş Kurulu Bölge Başkanı Ömer Kılıç'ı ziyaret etti. Kılıç da daha sonra Toprak'a veda etmek için Valiliğe geldi.

  • Ege Postası
  • 15.03.2016 - 14:15
Vali Toprak'a ziyaretinde, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya eşlik etti. İzmir Valiliği adına Kılıç'a teşekkür eden Vali Toprak, "Bugün hüzünlüyüz. Alışıyoruz, birlikte çalışıyoruz, güzellikleri birlikte yaşıyoruz, üzüntüleri birlikte paylaşıyoruz ama sonuçta hepimizin mutlu ve mesut olarak hoş bir seda bırakarak ayrılması gerekiyor. Bir tarafından üzüntü hissiyatımız kabarıyor, heyecanımız artıyor ve birlikte çalıştığımız bir arkadaşımızı emekli ediyoruz. Diğer taraftan da, meslekte haysiyetiyle onuruyla birikimiyle örnek kişiliğiyle hoş seda bırakarak geriye de güzellikler bırakarak ayrılıyorsunuz. O da en güzel sonuç diye düşünüyorum. Bundan sonraki yaşamınızda sağlık, sıhhat, afiyet diliyorum. Aileniz ile birlikte, çocuklarınızla birlikte, sağlıklı güzel vakit geçirmenizi diliyorum" dedi. Daha sonra Vali Toprak ve Polis Teftiş Kurulu Bölge Başkanı Ömer Kılıç, hatıra fotoğrafı çektirdi, Teftiş Kurulu personelini çalışma mekanlarında ziyaret etti.



Vali Toprak'ın ziyareti sonrasında Polis Teftiş Kurulu Bölge Başkanı Ömer Kılıç da Vali Toprak'a veda ziyaretinde bulunmak için Valilik makamına geldi. Ömer Kılıç, Vali Toprak'ın kendisine gerçekleştirdiği veda ziyaretinden dolayı duygulandığını belirterek, "İzmir'de görev yaptığım süre içerisinde burada olmaktan, İzmirlilerle aynı havayı solumaktan, İzmir için hizmet etmekten her zaman gurur ve onur duydum. Sayın Valim, sizinle birlikte çalışabilme şansını bulduğum için ayrıca çok şanslıyım. Size şükranlarımı sunmak istiyorum. Sizlerin aracılığıyla güzel İzmir'imize veda ediyorum tüm halkımıza da esenlikler diliyorum. Meslek hayatım boyunca her türlü olumsuz şart altında dahi devletimi, ülkemi, vatandaşlarımızı ve mesleğimi önceleyerek hizmet aşkı ile görev yaptım. Bundan sonra da üzerime düşecek her türlü görevde katkı sağlamaktan büyük onur ve zevk alacağımı ifade etmek istiyorum. Yeterki bana çağrı yapınız. Tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Toprak ve Polis Teftiş Kurulu Bölge Başkanı Ömer Kılıç bir süre görüştükten sonra hatıra fotoğrafı çektirip vedalaştı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.