Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Tuna: Eskişehir’in değerlerini dünya ya tanıtmak istiyoruz

Vali Tuna: Eskişehir’in değerlerini dünya ya tanıtmak istiyoruz

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Yönetim Kurulu toplantısı Vali Güngör Azim Tuna başkanlığında yapıldı. Polisevi’nde yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Tuna, Türk Dünyası Kültür Başkenti olarak...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 11:11
Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Yönetim Kurulu toplantısı Vali Güngör Azim Tuna başkanlığında yapıldı. Polisevi’nde yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Tuna, Türk Dünyası Kültür Başkenti olarak Eskişehir’in değerlerini tüm dünyaya tanıtmak istediklerini söyledi. Herkese ve her kesime hitap edecek etkinlikler düzenleyeceklerini belirten Vali Tuna, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

    Eskişehir’in gerek halk olarak gerek kamu kurum ve kuruluşları, gerekse STKlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini ifade eden Vali Tuna, olayın sadece Eskişehir’in tanıtımı değil ülkemizin Türk dünyası içerisinde prestijine büyük katkı sağlayacağının bilinci ile hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. Vali Tuna’nın açılış konuşmasının ardından, toplantıya gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam edildi.

    Toplantıya; Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı, Prof. Dr. Fazıl Tekin, Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Vali Yardımcısı ve Ajans Genel Sekreteri Azmi Çelik katıldı.

    Bu arada, Vali Tuna, ETO Başkanı Harun Karacan ve İl Jandarma Komutanı Albay Feyzullah Günal iadei ziyarette bulundu. Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları veren Vali Tuna, şehrin geleceği için Eskişehir’deki tüm kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalarda bulunmak istediklerini belirtti. Başkan Karacan, Vali Tuna’ya tablo hediye etti. Vali Tuna İl Jandarma Alay Komutanlığı Şeref Defterini imzaladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.