Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vatan sağolsun!

Vatan sağolsun!

Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yaparken şehit olan 9 güvenlik mensubunun kanuni mirasçıları ile malul olan 11 güvenlik mensubu, Devlet Övünç Madalyası ve beratlarını törenle aldı. Sabancı Kültür Sarayı’nda düzenlenen törene İzmir Valisi Mustafa Toprak, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Org. Abdullah Atay ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanısıra askeri erkan, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

  • Ege Postası
  • 30.04.2014 - 17:14
İZMİR - Duygulu anların yaşandığı törende bir konuşma yapan İzmir Valisi Mustafa Toprak, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birlik-beraberliği, huzur ve güvenliği için en değerli varlıkları olan canlarını feda ederek şehadet mertebesine ulaşan vatan evlatlarına ve gazilere bir kez daha minnet ve şükran duygularını ifade etmek üzere bir araya geldiklerini belirtti. Vali Toprak, “Türk milleti, ilelebet payidar olmasını bu fedakarlıklara borçludur. Canlarının bir parçası olan evlatlarını kaybetmiş olmalarına rağmen hiçbir zaman bedenlerinden sabrı ve dillerinden ‘vatan sağolsun’ cümlesini düşürmeyen şehit ve gazilerimizin yakınları her zaman bu milletin baş tacı olacaktır” dedi.


Törende, şehit ve malullere madalya ve beratlarını İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Atay, Hava Eğitim Komutanı Korg.Mehmet Çetin ile Güney Deniz Saha Komutanı Korg.Hasan Uşaklıoğlu takdim etti. Şehit Sıhhiye Er Yusuf Vural’ın babası İsmet Vural’a, şehit polis memuru Mümin Atik’in annesi Müşerref Atik’e, malul Piyade Uzman Çavuş Mesut Evci ve malul polis memuru Hakan Demir’e Devlet Övünç madalyalarını, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu taktı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.