Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Yapamadıklarını yeni proje diye önümüze koydu”

“Yapamadıklarını yeni proje diye önümüze koydu”

AK Parti İzmir Milletvekili ve Konak Belediye Başkan adayı İlknur Denizli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu yine twitter hesabından eleştirdi. Denizli, “CHP’li Büyükşehir Belediyesi kolayı seçmiş. 2009 seçim beyannamesini aç, yapmadığın işleri tekrar ‘yeni proje’ diye İzmirlilerin önüne getirdi. İzmirli sormayacak m? 2009’da, İzmirliye 5 yılda yapılacağına dair söz verilen projelerden kaç tanesini gerçekleştirdiniz'” dedi.

  • Ege Postası
  • 10.03.2014 - 14:55
(HABER MERKEZİ) – Her fırsatta CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aziz Kocaoğlu’nu twitter hesabından eleştiren, AK Parti İzmir Milletvekili ve Konak Belediye Başkan adayı İlknur Denizli, Kocaoğlu’nu bu sefer açıkladığı projeler üzerinden eleştirdi. AK Partili Denizli, twitter hesabından şunları söyledi:

KOLAYI SEÇMİŞ!
“Kocaoğlu’nun seçim projeleri bırakın İzmirlileri, CHP milletvekillerini bile heyecanlandırmamış. Milletvekillerinin yarısı toplantıda yok. CHP’li Büyükşehir Belediyesi kolayı seçmiş. 2009 seçim beyannamesini aç, yapmadığın işleri tekrar ‘yeni proje’ diye İzmirlilerin önüne getirdi. İzmirli sormayacak m? 2009’da, İzmirliye 5 yılda yapılacağına dair söz verilen projelerden kaç tanesini gerçekleştirdini? Ne güzel iş! Bir seçim beyannamesi hazırla. Her 5 yılda yüzde 20’sini gerçekleştir. Bu hesapla CHP 5 seçim kampanyasını tek beyanname ile götürür. 10 yıldır İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP’de. Yeni seçim için proje açıklamalarında kullanılan zaman ekleri ise hep ‘cek’ ve ‘cak’. İzmirliler 10 yıl görev yapan CHP’li başkandan biraz da di’li geçmiş cümle kurmasını bekliyor. Mesela “yaptım”, mesela “bitirdim” gibi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.