Dolar 34,2678
%0.07
Euro 37,6220
%-0.04
Altın 2.887,180
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yaz Kuran kursunda kahvaltılı eğitim

Yaz Kuran kursunda kahvaltılı eğitim

Kırıkkale merkez Furkan Camii'nde yaz Kuran kursuna katılan öğrencilere sabah kahvatlısı veriliyor.‘Kur'an Kursu Öğrencileri Kahvaltıda Buluşuyor’ projesi kapsamında İl Müftüsü Bekir Gerek, Furkan Camii'nde yaz Kuran kursuna katılan...

  • Ege Postası
  • 29.06.2013 - 12:44
Kırıkkale merkez Furkan Camii'nde yaz Kuran kursuna katılan öğrencilere sabah kahvatlısı veriliyor.

‘Kur'an Kursu Öğrencileri Kahvaltıda Buluşuyor’ projesi kapsamında İl Müftüsü Bekir Gerek, Furkan Camii'nde yaz Kuran kursuna katılan öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi.

İl Müftüsü Bekir Gerek, devam eden yaz Kuran kurslarında öğrencilerin beş vakit namazlarını camide cemaatle kıldıklarını belirterek, "Camide dini eğitim gören 60'a yakın öğrenci eğitimlerinin yanı sıra kurs boyunca çeşitli hediye ve ücretsiz sportif etkinliklerle de ödüllendirilecek. Kursta dini bilgiler ve kuran ezberleme şeklinde çeşitli yarışmalar da düzenlenecek. Çocukların küçük yaşta Kur'an-ı Kerim-i okudukça ve ezberledikçe kalpleri pırıl pırıl nur gibi aydınlık olacak. Bu nedenle çocukların kurs süresi boyunca devamsızlık yapmamaları gerekiyor." dedi.

Bu yıl yaz Kur'an kurslarına geçen yıllara göre daha çok rağbetin olduğunu kaydeden Gerek, bunda din görevlilerin gayretinin, velilerin bilinçlenmiş olmalarının ve müftülük olarak uyguladıkları projelerin etkili olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.