Dolar 34,2337
%0.1
Euro 37,9496
%0.32
Altın 2.925,760
%0.07
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yaz okuluna giden miniklerin sertifika heyecanı

Yaz okuluna giden miniklerin sertifika heyecanı

Bursa merkez Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi’nde ve Dr. Sadık Ahmet Tesisleri’nde gerçekleştirilen yaz spor okulları ilk mezunlarını verdi.         Yüzme, futbol, tenis, voleybol, güreş, tekvando,...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 14:34
Bursa merkez Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi’nde ve Dr. Sadık Ahmet Tesisleri’nde gerçekleştirilen yaz spor okulları ilk mezunlarını verdi.

        Yüzme, futbol, tenis, voleybol, güreş, tekvando, temel eğitim spor dallarındaki eğitim sonrasında başarılı olan bin 697 öğrenci, sertifikalarını Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’den aldı. Velilerin de katıldığı törende konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, çocuklara ve gençlere spor olanağı sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Onların kötü alışkanlıklardan korunup, bedensel ve ruhsal yönden sağlıklı nesiller yetişmesinin önemine değinen Keskin, kurdukları tesislerin tüm Bursa halkına hizmet verdiğini kaydetti.

        Öğrencilere tek tek sertifikalarını veren Keskin, sporda dünya ve Avrupa şampiyonları çıkaran bir kulüp olduklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.