Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yelekli, “Yaşlılar bizim değerimizdir”

Yelekli, “Yaşlılar bizim değerimizdir”

Güzelbahçe CHP Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı. Yelekli, “Yaşlı değil, yaş alan büyüklerimizin daha müreffeh ve rahat bir ortamda yaşamaları için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

  • Ege Postası
  • 02.10.2013 - 13:02
İZMİR- Yelekli, yaşlı nüfusun günümüzde ciddi zorluklarla karşı karşıya kaldığını belirterek, “Büyüklerimiz, bizim hayatımızın hafızası ve tecrübe taşıyıcılarıdırlar. Onların taşıdığı köklü sevgi ve şefkat bizlere güç veriyor. En az genç nüfus kadar kıymetli olan yaş alan büyüklerimize gündelik hayatta gereken kolaylığı sağlamak hepimizin asli görevidir” diye konuştu.
Yelekli, Atatürk’ün söz ettiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmanın yolunun sadece ekonomiden geçmediğini vurgulayarak, “Ulu Önder, insan yaşamına ve yaşam kalitesine de işaret etmiştir. Bir ülke düşünün ki, zenginliğiyle övünüyor; ama yaşlısına sahip çıkmıyor. Bir ülkenin çağdaşlığı, yaşlısına gösterdiği değerle ölçülür” sözlerine yer verdi.
Bugüne kadar bir siyasetçi olmanın ötesinde bir vatandaş olarak, yaşlılar için elinden geleni yaptığını belirterek, “Bundan sonra da bir siyasetçi ve bir vatandaş olarak yaşlılar, engelliler, gençler, kadınlar ve çocuklar her zaman gündemimde olacak. Onların huzuru hepimizin huzurdur” açıklamasını yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.