Dolar 34,2557
%0.05
Euro 37,6515
%0.05
Altın 2.912,740
%-0.3
Bist-100 9.066,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yenimahalle Fen İşleri arı gibi

Yenimahalle Fen İşleri arı gibi

Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki kaldırım çalışmalarına hız verildi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 16 ekip, 7 gün 24 saat aralıksız çalışarak Yenimahalle’nin yollarını ve kaldırımlarını yeniliyor. İlçe genelinde yürütülen...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 10:13
Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki kaldırım çalışmalarına hız verildi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 16 ekip, 7 gün 24 saat aralıksız çalışarak Yenimahalle’nin yollarını ve kaldırımlarını yeniliyor. İlçe genelinde yürütülen asfaltlama, parke taş, kaldırım çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Fethi Yaşar, hizmetlerin daha verimli hale getirilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Yenimahalle’de Aras, Anıl, Coşkun, Dicle, Bakacak ve Ufuk Sokak ile Demetevler'de devam eden kaldırım çalışmalarını inceleyen Yaşar, "Her mahallede yapılan çalışmalarla planlı bir şekilde sokaklarımızı yeniliyoruz. Her yıl sokaklarımızı, mahallelerimizi, caddelerimizi düzenli olarak izleyerek sorun olan yerde çözüm üretiyoruz. Belediye olarak sosyal belediyeciliğimizin yanında belediyenin doğal işleri arasında sayabileceğimiz asfalt, kaldırım, kilitli parke taş uygulamalarını yaparken öncelikli ihtiyaca göre gerekeni yapıyoruz." dedi.

SIRA ŞENTEPE’DE

Bu yıl, ilçeye 110 bin metre bordür, 140 bin metrekare kilit taşı yapmayı hedeflediklerini de belirten Yaşar, “Belirli bir program dahilinde çalışan ekiplerimiz kısa süre içinde kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı Şentepe’de de çalışmalara başlayacak.” diye ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.