Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6360
%0.01
Altın 2.915,670
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yerköy Ülkü Ocakları Nevşehir ve Kırşehir’e gezi düzenledi

Yerköy Ülkü Ocakları Nevşehir ve Kırşehir’e gezi düzenledi

Yozgat’ın Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Nevşehir ve Kırşehir’e gezi düzenledi. Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Atik, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 13:01
Yozgat’ın Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Nevşehir ve Kırşehir’e gezi düzenledi.

Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Atik, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çevre illere yönelik gezi düzenlediklerini söyledi. Başkan Atik, "Geleceğimizin teminatı ve yarınlarımızın umut ışığı olan genç kardeşlerimizin, dini, milli, ahlaki ve kültürel değerlerini öğrenmelerinde, vatanımıza ve milletimize faydalı birer birey olmalarında onları yetiştiren, kıymetli ailelerinden sonra üstlenmiş olduğumuz misyonumuz gereği, genç kardeşlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz." dedi.

Gezi kapsamında Nevşehir ve Kırşehir'in tarihi kültürel doğal güzelliklerini gezme fırsatı bulduklarını ifade eden Başkan Atik, ailelere çocuklarının bu geziye katılmalarına izin verdikleri için teşekkür etti. Atik, bu tür gezilerin bundan sonra da devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.