Dolar 32,6621
%-0.28
Euro 35,0482
%-0.11
Altın 2.443,520
%-0.28
Bist-100 10.343,00
%-2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yetenekli öğrencilere gitar, bağlama, keman, davul, klarnet ve org verildi

Yetenekli öğrencilere gitar, bağlama, keman, davul, klarnet ve org verildi

Seydişehir Kaymakamlığı’nca gerçekleştirilen 'Yeteneklerimi Keşfediyorum' projesi kapsamında merkez, kasaba ve köylerden seçilen müziğe yetenekli 182 öğrenciye müzik aletleri teslim edildi.        Hükümet...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 16:15
Seydişehir Kaymakamlığı’nca gerçekleştirilen 'Yeteneklerimi Keşfediyorum' projesi kapsamında merkez, kasaba ve köylerden seçilen müziğe yetenekli 182 öğrenciye müzik aletleri teslim edildi.

        Hükümet Konağı önünde düzenlenen teslim programına, Kaymakam Tuncay Sonel, Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Garnizon Komutanı Vekili Binbaşı Mustafa Özdemir, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Yunus Çengeloğlu, Emniyet Müdürü Yahya Günay, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayşegül Candan Harmankaya, Milli Eğitim Müdürü Necip Şan ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

        Törende bir konuşma yapan Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, “Müzik, spor ve görsel sanatlarda merkez, kasaba ve köylerde başarılı, yetenekli çocuklarımız beden eğitimi, müzik ve resim öğretmenlerimiz tarafından belirlendi. Her dalda başarılı, yetenekli fakat imkansızlıklar içinde olan çocuklarımıza ve gençlerimize ulaşarak onlara destek veriyoruz. İnşallah ileriki yıllarda bu çocuklarımızın içerisinden milli sporcular, ressamlar ve sanatçılar çıkacak.” dedi.

        Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ise bu projelerin çocukların yeteneklerinin gelişmesine katkı sağlayacağını belirtti, emeği geçenlere teşekkür etti.

        Konuşmalardan sonra gitar, bağlama, keman, davul, klarnet, org gibi müzik aletleri öğrencilere dağıtıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.