Dolar 34,2499
%0.03
Euro 37,6470
%0.04
Altın 2.928,780
%0.25
Bist-100 9.138,00
%0.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım:Kendimizi bütünüyle İzmir’e teslim ettik

Yıldırım:Kendimizi bütünüyle İzmir’e teslim ettik

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, organlarını bağışladığını açıkladı. Herkesin bu konuda hassasiyet göstermesi gerektiğinin altını çizen Yıldırım, “Organlarımı bağışladım, imzamı attım. Kendimizi bütünüyle İzmir’e teslim ettik” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 05.03.2014 - 16:26
İZMİR - Binali Yıldırım, programına sabah saatlerinde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapımı süren 40 bin metrekarelik Ameliyathaneler Binası’nda incelemelerde bulunarak başladı. Rektörlük Yapı İşleri Teknik Daireler Başkanlığı’ndan bilgi alan Yıldırım, Türkiye’nin en büyük (GATA’dan sonra) ikinci Yanık Ünitesi’nin henüz inşaat halindeki sahasını da gezdi. Organ nakillerinde donör getirilip götürülmesi sırasında etkin konumda olan helikopter pistini de inceleyen Yıldırım, kendisinin 1 hafta önce organlarını bağışladığını söyledi. Geçtiğimiz hafta organlarını bağışladığına dair imzasını attığını kaydeden Yıldırım, “Kendimizi bütünüyle İzmir’e teslim ettik” dedi.

''O FOTOĞRAF İLE İLGİLİ KONUŞTU''HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...



“İnşallah başkanımız olursunuz”
Hastane içerisinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’nde ve yapımı geçtiğimiz günlerde tamamlanarak hizmete alınan Acil Servis Ünitesi’ndeki hastaları ziyaret ederek acil şifa diledi. Şifa dileklerine teşekkür eden hastalardan bazıları Yıldırım’a sarılarak teşekkür ederken, bazı hastalar ve hasta yakınları Yıldırım’ı başkan olarak görmek isteklerini dile getirdi. Tansiyon hastası bir kadın ise elini bırakmak istemediği Yıldırım’a “Sizi başkanımız olarak görmek istiyoruz. İzmir sayenizde yaşanılabilir bir kent olacak. İnşallah başkanımız olursunuz” şeklinde konuştu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.