Dolar 34,1715
%-0.1
Euro 37,8969
%0.32
Altın 2.922,140
%-0.25
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldız, Dernekler Birliği Federasyonu’nu ziyaret etti

Yıldız, Dernekler Birliği Federasyonu’nu ziyaret etti

Onlarca derneği içinde barındıran Federasyondan da Yıldız’a tam not geldi. CHP Karabağlar Belediye Başkan A. Adayı Ecz Ali İhsan Yıldız, Ege ve İç Anadolu Dernekler Birliği Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 06.11.2013 - 12:57
İZMİR- Toplumun yapısını ve birlikteliğini güçlendiren en önemli unsurlardan biri demokratik kitle örgütleri ve yöre dernekleridir diyen Yıldız, Federasyon Yöneticileri ile yaklaşan yerel seçimler, Karabağlar İlçesi ve aday adaylığı hakkında istişarelerde bulundu.
Kent yönetimi hakkında önemli konulara değinen Yıldız: “Göreve gelmem durumunda ilk olarak insanların yaşamını olumsuz yönde etkileyen engelleri kaldıracağım” diyerek sosyal projelerini ve kent projelerini anlattı.

FEDERASYONDAN DA YILDIZ’A TAM NOT GELDİ
Federasyon Yönetim Kurulu üyesi İsmail Yanar, ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek şu ifadelerde bulundu: “Başkanım gerçekten çok olumlu bir görüşmeydi, bu güne kadar birçok belediye Başkan aday adayı ile görüştük. Onlar bize geldiler biz onlara gittik. Ama en samimisi sizinle gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret oldu. Sizin yanınızda kendimizi çok rahat hissettik ve birçok sorunumuzu sıkılmadan anlattık. Bu samimiyet gösteriyor ki başkan olmanız durumunda insanlara gerçekten hak ettikleri hizmeti götüreceksiniz. Biz federasyon olarak buna inandık. İçimizde onlarca yöre derneği var işte bütün yönetici ve başkanları burada, biz sizinleyiz hiç
kuşkunuz olmasın. Elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

SAMİMİYETİMİZ İNANCIMIZDAN GELİYOR
Bu açıklama karşısında memnuniyetini dile getiren Yıldız: “Yerel Yönetimler bölgeleriyle ilgili kararlarda demokratik kitle örgütlerinin, odaların ve derneklerin katılımını göz ardı etmeden daha güçlü ve katılımcı bir anlayış benimsemelidirler. Biz bu bakış açısıyla yola çıktık. Samimiyetimiz de inancımızdan geliyor” dedi ve teşekkürlerini sundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.