Dolar 34,1101
%-0.15
Euro 38,2787
%0.3
Altın 2.899,450
%-0.71
Bist-100 9.674,00
%-1.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldız: 'Marka değerimiz AKP'nin 5 katıdır'

Yıldız: "Marka değerimiz AKP'nin 5 katıdır"

İrfan İnanç Yıldız Ustaları Anma Gecesi'ne katılmak üzere gittiği Aksaray'da çeşitli temaslarda bulundu.

  • Ege Postası
  • 02.12.2013 - 17:34
ANKARA - CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, "CHP Gençlik Kolları'nın marka değeri, iktidar partisinin siyasi geçmişinin beş katıdır. Biz 50 yılık kökene ve birikime sahibiz" dedi. Göreve geldiği günden bu yana çalışmalarına hiç ara vermeden, yoğun bir tempoyla çalışan ve Türkiye'yi adım adım dolaşan İrfan İnanç Yıldız, İl Gençlik Kolları'nın organize ettiği Ustaları Anma Gecesi'ne katılmak üzere Aksaray'a gitti.

Önce Aksaray İl Başkanlığı'nda gençlerle bir araya gelen Yıldız, daha sonra köy ve belde ziyaretleri yaptı. Daha sonra Aksaray Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Âşık Mahsuni Şerif'in ailesinin de konuk olduğu Ustaları anma Gecesi'ne katılan Yıldız, "Sen bizim kocaman İnanç'ımızsın" sloganlarıyla karşılandı. "Yiğidin kuru soğana muhtaç edildiği bir ülkede gençler olarak çok zor koşullar altında eşitlik, demokrasi ve özgürlük mücadelesi veriyoruz. Karşımızdaki güç ne kadar zorba, ne kadar ahlaksız olursa olsun, biz incitsek de incitmeyeceğiz, hoşgörümüzden asla ödün vermeyeceğiz" diyen Yıldız, Aksaray İl Gençlik Kolları'nın ve İç Anadolu Bölgesi'nde görev yapan bütün arkadaşlarının mücadelesinden gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi: "Uzun yıllar sonra Aksaray'da çok güçlü bir gençlik örgütü oluşturduk. Bugün Aksaray'da çoğunluğunu üniversiteli arkadaşlarımızın oluşturduğu 250 gençle sahadayız. Bu gençler, gece-gündüz çalışarak Aksaray'da halkın iktidarını kuracak". Aksaray'daki programını tamamlayan Yıldız daha sonra Atakum İlçe Gençlik Kolu'nun düzenlemiş olduğu "Geçmişten Geleceğe CHP ve Gençlik Kolları" konulu panele katılmak üzere Samsun'a geçti.
BİZ 50 YILLIK KÖKENE VE BİRİKİME SAHİBİZ
Yıldız, Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde düzenlenen ve moderatörlüğünü Burak Bulgurcuoğlu'nun üstlendiği etkinliğe, CHP Gençlik Kolları eski Genel Başkanı Fatih Pala, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Samsun eski İl Başkanı Yılmaz Türkoğlu ile birlikte konuşmacı olarak katıldı. "150 bin CHP'li genç adına sizleri selamlıyorum" diyerek sözlerine başlayan Yıldız, "İktidar umudunu taşıyanlar gençliğe önem vermelidir. İktidar iddiamız, CHP'nin özgücü olan Gençlik Kolları'na açılan alana bağlıdır. Bizim Gençlik Kollarımız, milletvekilleri, bakanlar, genel sekreterler, genel başkanlar ve başbakan çıkarmıştır" diye konuştu. CHP Gençlik Kolları'nın marka değerinin, iktidar partisinin siyasi geçmişinin 5 katı olduğunu vurgulayan Yıldız şöyle devam etti: "Biz 50 yılık kökene ve birikime sahibiz ve yarının değil bugünün en büyük karar ve söz sahipleri olmak istiyoruz".
Önümüzdeki yerel seçimleri bir dönüm noktası olarak gördüklerini ve 150 bin gençle seçimlere hazır olduklarını bildiren Yıldız, "CHP Gençlik Kolları, Milli Şef' İsmet İnönü'ye muhtıra vermiş, Adana'da Topraksızlar Kurultayı'na onay vermeyen Rahmetli Genel Başkanımız ve Başbakanımız Bülent Ecevit'e, 'Biz kanımızı satar, inandığımız ilkeler uğruna bu kurultayı yine yaparız' diye başkaldırabilen, ama aynı zamanda Genel Başbakanına inanarak, dağlara taşlara ismini yazıp O'nu efsaneleştiren ve iktidara taşıyan bir yapıdır. Bugün de böyledir, yarın da böyle bir Gençlik Kolları olacaktır" diye konuştu. Samsun programının ardından İzmir'e geçen Yıldız'ın bugün akşam saatlerinde İzmir İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ile toplantı yapması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.