Dolar 34,2086
%0.08
Euro 37,9166
%-0.47
Altın 2.926,960
%1.07
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldız'a Komisyondan alkış!

Yıldız'a Komisyondan alkış!

CHP Karabağlar İlçe Örgütlenme Komisyonun haftalık rutin toplantısına bu hafta CHP Karabağlar Belediye Başkan A. Adayı Ecz. Ali İhsan Yıldız da katılarak partililerle bir araya geldi. Yıldız partililerle yaptığı konuşmada sık sık alkış aldı.

  • Ege Postası
  • 20.11.2013 - 10:17
İZMİR -  Aday adaylık sürecini ve neden aday olduğunu anlatarak söze başlayan Yıldız, öncelikle örgütlenme komisyonu üyelerini yaptıkları özverili çalışmalardan ötürü kutladı.
Yıldız konuşmasına şöyle devam etti:

“Ben kentleri canlı organizmalar olarak görüyorum. Bir eczacı olarak nasıl kaliteli yaşam arzu edip öyle çalışıyorsam kentler içinde aynı şekilde düşünüyorum. Öncelikli olarak sorunların tespit edilmesigerektiğine inanıyorum. Ben de yıllardır yaşadığım Karabağlar ilçesinin sorunlarını bizzat burada yaşamımdan ötürü biliyorum.”

YAŞAMIMIZDAKİ ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ

“Biz ilçemizde yaşamımıza engel olan tüm engelleri kaldırmak ve kaliteli yaşamlar inşa etmek

istiyoruz. Çünkü belediyecilik anlayışımızda hizmette kalite çok önemlidir. Kurum içinde çalışacak çalışanlarımızda aynı bu akılla işini en iyi yapacak kişilerden oluşacak. Gerekirse çalışanların hepsine eğitimler vererek sevgi ve hoşgörü temelli hizmet anlayışımızı yerleştireceğiz.”

HALKIMIZLA İLETİŞİMDE EN UFAK BİR SORUN YAŞANMAMALI


“Bizim anlayışımıza göre belediye çalışanları, vatandaşımızı öncelikle güler yüzle karşılamalı. Bunun devamında vatandaşımızın işi ne ise, hangi birim ile çözülecekse o konularda bilgilendirilmeli, vatandaş ordan oraya yönlendirmelerle bekletilmemeli, sorunları en acil şekilde çözüme ulaştırılmalıdır. İşte biz belediyelerde vatandaşa hizmet konusunda böyle düşünüyoruz.”

TEMEL PRENSİBİMİZ; KATILIMCILIK, ŞEFFAFLIK

“Halka hizmet etmek için adayım. Hizmette de vazgeçilmez iki temel prensibim var, onlar da:

katılımcılık ve şeffaflık. Eğer partim beni aday gösterirse açık bir şekilde üç ayda bir, altı ayda bir kalem kalem yaptıklarımı halka açıklayacağım. Kesinlikle şeffaf olacağım. Komisyon üyelerinin sorularıyla devam eden toplantı, “belediye ile partimiz arasındaki ilişkiyi nasıl sağlayacaksınız” sorusu üzerine,

Yıldız’ın şu sözleriyle, alkışlarla son buldu:“Kimse kurumsal yapının üstünde değildir. Parti içi hiyerarşi kabul ettiğim bir hiyerarşidir. İlçe başkanımız benim de başkanımdır. Ben bir partili olarak CHP’nin program ve tüzüğü çerçevesinde bugüne kadar hareket ettim, bundan sonra da aynı şekilde hareket edeceğim. Belediyede de hiçbir çıkar ilişkisine girmeyeceğim. Benim aşım da var, işim de var. Siyasette bugüne kadar her türlü çıkar ilişkilerinden uzak durdum, bundan sonra da aynı şekilde davranacağıma size söz veriyorum.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.