Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yorgancılar adaylık iddialarına ne yanıt verdi'

Yorgancılar adaylık iddialarına ne yanıt verdi'

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar bugün AK Parti İzmir İl Binasına gelerek İl Başkanı Aydın Şengül ile görüştü. Yorgancılar CHP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak aday gösterileceğine dair iddialarını 'kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil diyerek yalanladı.  Yorgancılar'dan AK Parti'ye sürpriz ziyaret

  • Ege Postası
  • 21.12.2018 - 17:38

EGEPOSTASI- Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) başkanı Ender Yorgancılar bugün Ak Parti İzmir İl Başkanlığı'na gelerek İl Başkanı Aydın Şengül'e süpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşme parti kaynakları tarafından 'nezaket ziyareti' olarak açıklandı. Yorgancılar AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi ile de ayaküstü bir sohbet gerçekleştirdi.

Görüşme bitiminde açıklama yapan EBSO Başkanı Ender Yorgancılar ziyaret nedenini '' 'Ziyaretimizin amacı Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi tarafından kurulması gereken bir geri dönüşüm sanayi bölgesi için destek istemekti. Geri dönüşüm artık Türkiye'de bir sanayi haline geldi. Özellikle son çevre yasası uygulamalarıyla atıkların değerlendirilmesiyle ilgili geri dönüşüm artık bir toplama değil bir sanayi kolu haline geldi. Onlarla iligili yapılması gereken yatırımlar var. Biz de EBSO olarak ihtiyacımız olan bölgeyi tespit ettik. Sayın il başkanımızdan da bu konuda destek olmasını rica ettik" şeklinde açıkladı.

Yorgancılar yerel seçimlerde CHP'den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı iddialarına ise ''Ben aday olmadığımı daha önce de söyledim. Ben EBSO başkanıyım. Bana başka partilerden de bu seçim süreciyle ilgili talep oldu. Ama daha önce de ifade ettiğim gibi siyasete girmeyeceğim. Ben oda başkanıyım, sanayicilerin başkanıyım. Başka da bir görevim yok" diyerek yanıt verdi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.