Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yozgat Özel Şifa Hastanesi, personeli piknikte buluştu

Yozgat Özel Şifa Hastanesi, personeli piknikte buluştu

Yozgat’ın ilk ve tek özel hastanesi olan ve yaklaşık 300 çalışanı ile Yozgat’ın sağlık ve ekonomik anlamda gelişmesine büyük katkı sağlayan Özel Şifa Hastanesi, çalışanlarıyla piknikte buluştu. Çamlık Milli Parkı'nda düzenlenen...

  • Ege Postası
  • 09.09.2013 - 18:18
Yozgat’ın ilk ve tek özel hastanesi olan ve yaklaşık 300 çalışanı ile Yozgat’ın sağlık ve ekonomik anlamda gelişmesine büyük katkı sağlayan Özel Şifa Hastanesi, çalışanlarıyla piknikte buluştu. Çamlık Milli Parkı'nda düzenlenen pikniğe personeller aileleriyle birlikte katılırken hastane yönetimi, personelleriyle birlikte tam kadro pikniğe katıldı. Yozgat Özel Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Erol Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Op.Dr. Nazmiye Şentürk ve Op.Dr. Erdal Cahit Topçu personellerle birlikte stres attı.

    Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Erol Doğan, sağlık alanında vatandaşlar kaliteli hizmet vermenin gayreti içinde çalışan personelle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Doğan, "Hastane personelimiz gece gündüz demeden görevlerini en iyi şekilde yapmak için büyük gayretler gösteriyor. Bizde yönetim olarak, bu piknikle; personelin hem kaynaşmasını hem de moralini artırmakla birlikte, güzel bir gün geçirip, stres atmasını ve gönüllerince eğlenmesini istedik." dedi.

    Piknikte personele et kavurma ve çiğ köfte ikramı yapıldı. Yakılan ateşte mısır gözlendi. Daha sonra hastane personeli müzik eşliğinde halay çekerek eğlendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.