Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yüksel'in ajandasında 3 etkinlik!

Yüksel'in ajandasında 3 etkinlik!

CHP İzmir'in gündeminde 23 Nisan, başkanlık sistemiyle ilgili panel ve piknik var. CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, örgütü piknikte bir araya getirmeyi planlıyor. CHP İzmir Örgütü son geniş çaplı piknik buluşmasını Yüksel'in 2000'li yılların başında başkan olduğu dönemde yapmıştı. Yüksel'in ajandasında 3 organizasyon var

  • Ege Postası
  • 18.04.2016 - 15:26

EGE POSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'in ajandasında 23 Nisan, başkanlık sistemiyle ilgili panel ve piknik var. 

Yüksel, Salı günü olağanüstü toplayacağı il yönetimiyle bu 3 konuyu masaya yatıracak. 

GÜNDEMİN 1. MADDESİ 23 NİSAN
Meclis Başkanı’nın 23 Nisan Resepsiyonu’nu iptal etmesi sonrası CHP'den tepki gelmişti. İzmir'de ilçelerde CHP ilçe başkanlıkları ve belediyeler farklı kutlama programları düzenleyecek. CHP İl Başkanı Yüksel de farkındalık yaratmak adına 23 Nisan'da ses getirecek bir organizasyona imza atmak istiyor. Organizasyonun detayları Salı günkü il yönetim kurulu toplantısında belli olacak. CHP'nin Gündoğdu Meydanı'nda İzmirlilerin katılımıyla 23 Nisan'ı kutlama programı gerçekleştirmesi bekleniyor. 

PANEL DÜZENLENECEK
Yüksel, uzun süredir gündemde olan başkanlık sistemiyle ilgili de panel düzenlemeyi planlıyor. 26 Nisan'da düzenlenecek panelde başkanlık sisteminin olumsuz yönleri ele alınacak. Panele hem Genel Merkez'den hem de STK'lardan önemli isimlerin katılımı bekleniyor.

YILLAR SONRA PİKNİK BULUŞMASI
CHP İzmir İl Başkanı, havaların ısınması sonrası farklı bir etkinlikle örgütü bir araya getirmeyi düşünüyor.  Yüksel, geniş çaplı piknik buluşması için düğmeye bastı. İl başkanlığı tarih ve yer konusunda arayışlara başladı.  Daha önce birlik beraberlik yemekleri düzenleyen CHP İzmir Örgütü, geniş çaplı piknik buluşmasını en son Yüksel'in 2000'li yılların başında il başkanı olduğu dönemde yapmıştı. Pikniğin Gaziemir Sarnıç'ta yapılması düşünülüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.