Dolar 32,7525
%-0.25
Euro 35,0851
%-0.54
Altın 2.450,330
%-0.3
Bist-100 10.648,00
%-0.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zabıtadan bayram operasyonu

Zabıtadan bayram operasyonu

Konak Belediyesi Zabıta ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi denetlediği şeker ve çikolata satışı yapan işyerlerinde ruhsat, etiketleme ve işgal kontrolü yaptı

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 09:50
İZMİR- Ramazan Bayramı öncesi Kemeraltı Çarşısı’ndaki denetimlere hız kazandıran Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kaçak ve kanunsuz satışa geçit vermedi. Ramazan ayı boyunca rutin kontrolleri ihmal etmeyen, bayram öncesi ise denetimleri sıklaştıran ekipler, şeker ve çikolata satışı yapan işyerlerinde ruhsat, etiketleme ve işgal kontrolü yaptı. 4077sayılı tüketici yasası ve 5326 sayılı kabahatler kanununa göre gerekli yerlerde işlem yapan ekipler, işyeri sahiplerini ve vatandaşı, halkın sağlığını hiçe sayan merdivenaltı üretime karşı uyardı.
Her şey halkın sağlığı için
Özellikle bayram ve özel günler öncesinde bu tip kontrollerin arttığını belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Yasal mevzuat neyi gerektiriyorsa onu uygulamak zorundayız. Konak Belediyesi Zabıta ekipleri işlerini çok iyi yapıyor. İşporta denetiminde de oldukça başarılı çalışmalara imza attık. Daha çağdaş, daha medeni ve yasalara uygun satışların yapılabilmesi için bu denetimlerimiz sürecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.