Dolar 34,2030
%0.06
Euro 38,0264
%-0.18
Altın 2.908,930
%0.45
Bist-100 9.599,00
%-0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“a artı” Gaziemir’de

“a artı” Gaziemir’de

Balçova Belediyesi Meclis Üyesi, Endüstri Mühendisi, B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Şenol Aslanoğlu'nun Genel Müdürü olduğu, “a artı Ortak Sağlık Güvenlik Birimi”nin (OSGB) merkezi, Gaziemir'de görkemli bir törenle hizmete açıldı.

  • Ege Postası
  • 16.10.2012 - 13:22
İZMİR-  CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ve dört belediye başkanının kurdelesini kestiği  “a artı OSGB”; işyeri hekimliği hizmetleri, iş güvenliği hizmetleri, iş güvenliği ve danışmanlığı, genel risk analizleri, acil durum planlamaları ve tatbikatları, işyeri sağlık ve güvenlik planı, işyeri ortam ölçümleri ve periyodik kontroller gibi hizmetleriyle firmaların çözüm ortağı olacak.

İşyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerini düzenlemek amacıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan ruhsatlı “a arti OSGB”, İzmir’in yanı sıra Manisa şubesiyle de hizmet verecek.

“a artı OSGB’”nin açılış kurdelesini CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Bornova İlçe Başkanı Enver Dündar, CHP PM Üyesi Hüseyin Saygılı, CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, CHP İl Başkan Yardımcısı Barış Erel, İl Genel Meclisi ve belediye meclisi üyeleri, CHP İzmir İl Örgütü yöneticileri birlikte kesti.

Gaziemir'de "a artı ortak sağlık güvenlik birimi" ekibinin açılış heyecanını paylaşanlar arasında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da vardı. a artı OSGB'nin hizmet binasını gezen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Genel Müdür Şenol Aslanoğlu ve ekibini kutladı; "Hayırlı olsun" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.