Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6360
%0.01
Altın 2.915,670
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atalay Filiz'i yakalatanlara ödül

Atalay Filiz'i yakalatanlara ödül

İzmir'in Menderes ilçesinde bir minibüste seri katil Atalay Filiz’in yakalanmasında büyük rol oynayan iki şoför ile muavin ve pasta ustası bir yolcu; İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından ödüllendirildi.  Atalay Filiz'i yakalatanlara ödül

  • Ege Postası
  • 14.06.2016 - 14:51

İZMİR - İstanbul Tuzla'da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı Ankara'da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz'in, İzmir'in Menderes ilçesinde minibüste yolculuk ederken yakalanmıştı. 

İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği'nde (İESOB) düzenlenen törenle, İzmir'in Menderes İlçesi'nde, 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz'in yakalanmasını sağlayan dolmuş şoförü 51 yaşındaki Mustafa Berber, oğlu 16 yaşındaki Özgür Berber, pasta ustası 23 yaşındaki Taha Gürses ve diğer dolmuşun şoförü 41 yaşındaki Kenan Aka, Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi. İESOB Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mutlu, "Ahilik Haftası etkinliklerinde, esnaf yalnızca mal ve hizmetini satıp bunun karşılığında parasını alıp cebine koyup evine giden insan değildir. Esnaf ve sanatkarlar polistir, jandarmadır, hakimdir demiştim. İşte o zaman söylediğim bugün yaşananların gerçekleşmesidir" diye konuştu.

Atalay Filiz'i ihbar edenler ‘ödül’ bekliyor



''ESNAF VE SANATKARLAR POLİSTİR, JANDARMADIR''
İzmir esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, "Minibüsçüler Odası üyelerinden Mustafa Berber ve yanında bulunan Pazar günleri yardımcı olan muavinlik yapan oğlu Özgür Berber ve aynı zamanda sabahın erken saatinde işine gitmek için Ürkmez’den Menderes’e giden pasta ustası Taha Gürses ve diğer şoför arkadaşımız Kenan Aka bu olayın aydınlanmasına katkı vermişlerdir. Esnaf sadece mal ve hizmetini satıp, karşılığında parasını alıp cebine koyup evine giden insan değildir. Esnaf ve sanatkarlar polistir, jandarmadır. Menderes karakolunda astsubay değiliz, emniyet müdürlüğünde polis değiliz ama biz toplumun refahı için bulunduğumuz bölgede yaşayan insanlar için çalışıyoruz. Bu duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz esnafları, tüm Türkiye’de aranan bir katil zanlısının esnaf arkadaşlarımız sayesinde yakalanması bizi gururlandırdı’’ dedi. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.