Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti ile Şanlı arasındaki buzlar eridi

AK Parti ile Şanlı arasındaki buzlar eridi

Bir dizi etkinliğe katılmak için kente gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu sürpriz bir rozet taktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na karşı yaptığı muhalefet nedeniyle bilinen ve 2011 genel seçimleri öncesi CHP'den milletvekili aday adayı olan Kordon İş Adamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı AK Parti’ye geçti. Şanlı’nın ismi AK Parti İl Kongresi’nde il yönetimi için geçmiş ancak listede yer almamıştı.Şanlı, bir dönem AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait'le İstanbul'a düzenlenen tur nedeniyle karşı karşıya gelmişti.

  • Ege Postası
  • 08.03.2013 - 15:55
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir’den sürpriz bir transfer gerçekleşti. 2011 genel seçimleri öncesi CHP'den milletvekili aday adayı olan Kordon İş Adamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı, AK Parti’ye geçti. Şanlı’ya parti rozetini AK Parti İl Binası’nda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu taktı.

KOCAOĞLU’NA MUHALEFETİYLE BİLİNİYOR
Bir dizi etkinliğe katılmak için kente gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu sürpriz bir rozet taktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na karşı yaptığı muhalefet nedeniyle bilinen Kordon İş Adamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı Ak Parti’ye geçti.

MÜEZZİNOĞLU’NUN TANIDIĞI BİR İSİM
Trakya kökenli olan Şanlı, Ak Parti İl Kongresi’nde ismi il yönetimine girecekler arasında yer almış, bu eksende kongre salonuna gelmiş ancak yönetim listesinde yer almadığı için salonu terk etmişti. 
Şanlı'nın kongre sonrası İl Başkanı Akay'la arasının açıldığı iddia edilmişti. Süreçte AK Parti Milletvekili Rıfat Sait’le de karşı karşıya gelen Şanlı, Sait’in İstanbul turuna siyasallaştığı için katılmama kararı almış ve taraflar kamuoyunda uzun bir süre tartışmıştı.Şanlı’nın AK Parti’ye geçişi yaşananlar nedeniyle duyduğu kırgınlıktan dolayı sekteye uğramıştı. Trakya kökenli olan Mehmet Müezzinoğlu'nun da yakından tanıdığı bir isim olan Şanlı'nın aylar sonra partiye geçiş kararı alması ve parti rozetinin de Müezzinoğlu tarafından takılması ilginç bir detay olarak yer aldı. Bakan Müezzinoğlu "İzmir'in siyasetinde ve yerel dinamiğinde Şanlı'nın güzel bir duruşu var. İzmir'in kazanımlarına katkısını bundan sonra AK Parti'de beraber yapacak. Kentin gelişimine katkıda bulunacak" diye konuştu.






Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.