Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Unutulmaz slogan CHP'li gençlerin politikası oldu!

Unutulmaz slogan CHP'li gençlerin politikası oldu!

70’lerin ve 80’lerin unutulmaz sloganı “İşçi köylü gençlik devrim de birleştik”, CHP İzmir’de partili gençler tarafından tozlu raftan indirildi. CHP’li gençler işçi açılımının ardından bu kez de köy ziyaretlerine başladı. Slogandan yola çıkarak gençlik politikasını belirlediklerini ifade eden İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan, partili genç üyelerle hafta içi işçilere hafta sonunda da köylere ziyaretlerinin yerel seçim süreci boyunca süreceğini ifade etti.

  • Ege Postası
  • 07.03.2013 - 15:42
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ â€“ 70’lerin ve 80’lerin unutulmaz sloganı “İşçi köylü gençlik devrim de birleştik”, CHP İzmir’de partili gençler tarafından tozlu raftan indirildi. Yaklaşan yerel seçim sürecinde Genel Merkez’den ‘kırsal’ ve ‘halka dokunun’ talimatı alan CHP’de, İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı “İşçi köylü gençlik CHP’de birleştik” sloganını kendisine politika edindi.

İzmir’de yaptıkları sosyal projelerle takdir toplayan CHP’li gençler yerel seçim sürecinde sürekli işçi ve köylüyle buluşacak. “İşçi köylü gençlik CHP’de birleştik” sloganının ilk ayağını inşaatlara gidip işçilerle bir araya gelerek gerçekleştiren CHP İzmir İl Gençlik Kolları, köylere çıkarma yapmaya başladı. İlk olarak Menderes Havzası’na giden partili gençler köy kahvesinde köylüyle bir araya gelerek hem sorunları dinledi hem de CHP’nin kırsala yönelik politikalarını anlattılar.


İŞÇİ AÇILIMINDAN SONRA KÖYLERE GİTTİLER
CHP İzmir İl Gençlik Kolları yıllar önce sokaklarda sık sık atılan “İşçi köylü gençlik devrim de birleştik” sloganını kendilerine politika edindi. CHP İzmir’de gençlik kolları ilk olarak iş kazalarına dikkat çekmek için kentin farklı noktalarındaki inşaatlara iş güvenliği uzmanlarıyla birlikte giderek işçilerle bir araya gelmiş işçilere iş güvenliği eğitimin önemini anlatmıştı. Hafta içinde farklı dallarda çalışan işçilerle bir araya gelmeye devam eden CHP’li gençler hafta sonunda da kentin metropol dışındaki ilçelerinde köy ziyaretleri ne başladı. İlk olarak Menderes Havzası’na giden gençler, köy kahvelerinde köylüyle bir araya geldi. Köylünün sıkıntılarını dinleyen gençler, CHP’nin tarım ve hayvancılığa yönelik politikalarını anlattı. Önümüzdeki hafta sonunda Bakırçay Havzası’na çıkarma yapacak olan CHP’li gençler aldıkları notlar ekseninde köylerde sosyal projeler uygulayacaklar.

SOYDAN: SLOGAN POLİTİKAMIZ OLDU
CHP İzmir İL Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan, " Bir dönemlerin unutulmaz sloganını  “İşçi köylü gençlik CHP’de birleştik” adı altında kendimize hedef olarak edindik. Gençler olarak işçi ve köylüyle bir araya geliyoruz. Bu slogandan yola çıkarak gençlik politikasını belirledik. İşçilerle buluşmaya başladık. İş kazalarına dikkat çekmek için kentin farklı noktalarında inşaatlarda, madenlerde, fabrikalarda çalışan işçilerimizle bir araya geliyoruz. Partimizin kırsala yönelik politikası var… Köylerin çok problemleri var. Hayvancılıkla geçimini sağlayanlar yem fiyatlarının artışından şikayet ediyorlar. Çiftçi mahsulünü satarken sıkıntılı… Üretici hükümetin politikaları yüzünden artık üretemez hale geldi. Gündemde 2B ve su sayaçları konusu var. CHP gençliği olarak köylünün yanında olarak hem sıkıntılarını tespit edip ‘ne yapabiliriz’ diye soruyoruz hem de CHP’nin iktidarında kırsala yönelik gerçekleştirilecek politikaları anlatıyoruz. Ayrıca AKP’nin kırsala yönelik yaptıklarının aslında arka planında farklı şeylerin olduğunu anlatıyoruz” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.