Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslan: benim için şeref madalyası

Aslan: benim için şeref madalyası

AK Parti Bayraklı’nın yeni patronu Ali Aslan, İl Başkanı Ömer Cihat Akay’la birlikte basın toplantısı düzenledi. İlçe başkanlığı görevinin kendisi için şeref madalyası olduğunu ifade eden Aslan, belediye başkanlığı adaylığı için açık kapı bıraktı.

  • Ege Postası
  • 07.03.2013 - 15:42
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Parti içinde son dönemlerde tartışmalarla gündeme gelen AK Parti Bayraklı’da, Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) kararıyla görevden alınan Erdal Seyitler’den boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna Genel Merkez tarafından atanan Ali Aslan, İl Başkanı Ömer Cihat Akay’la birlikte il binasında basın toplantısı düzenledi. Aslan’ı kızı Özlem de yalnız bırakmadı.

Bayraklı'da Erdal Seyitler ve yönetimin görevden alınmasının ardından ilçe başkanlığı için uzun süredir yapılan istişareler sonrası  Bayraklı Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ali Aslan,
Karşıyaka Teşkilatı'nda Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Abdullah Mertoğlu 
ve Doğtaş Mobilya'nın sahibi Hakkı Atilla, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Atilla Kaya ile birlikte Ankara'ya gitmiş ve  Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem'le görüşmüştü. Yapılan görüşme sonrası Erdem görevin Aslan'a verildiğini açıklamıştı. 

AK PARTİ BAYRAKLI'DA YENİ PATRON ASLAN -  HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Bayraklı'nın çiçeği burnunda ilçe başkanı Aslan, il binasında İl Başkanı Ömer Cihat Akay'la birlikte basının karşısına geçti.

AKAY:AĞABEYLİK YAPACAK
Uzun süren istişareler sonunda kararın verildiğini ifade eden İl Başkanı Akay, “ Yeni ilçe başkanımız Ali Aslan Bayraklı, partimiz ve İzmir için hayırlı olsun. İstişareler sonucunda Ankara’ya üç isim çağrıldı ve daha sonra Ali Aslan başkanlığa atandı. 2014 de Bayraklı’nın AK ellerinin eline geçmesinde çalışmaları olacaktır.Öncelikle birlik beraberlik ve motivasyon konusunda ağabeylik yapacak.Kendisine her zaman destek olacağız” dedi.

ASLAN: BENİM İÇİN ŞEREF MADALYASI
Bayraklı’nın çiçeği burnunda ilçe başkanı Ali Aslan, partinin kuruluşundan itibaren çeşitli kademelerde görev aldığını, aldığı görevlere hep talip olduğunu ancak ilçe başkanlığının taban ve tavanın isteğiyle gerçekleştiğini ifade etti. İstişareler sonunda göreve seçildiğini belirten Aslan, “ bu görev benim için şeref madalyasıdır… Bu partide ilçe başkanı olmak bana onur verir. Şeref duyarım. Bu şeref madalyasını en yüksek yerlerde taşıyacağım. Ağabey unvanına layık olacağız. Teşkilatımızda kırgınlıklar küslükler varsa derhal toparlayacağız. 2014 seçimlerine partiyi hazırlayacağız. Tek hedefimiz Bayraklı’da AK belediyeciliği getirmek” diye konuştu. Aslan, Bayraklı’nın tüm mahallelerindeki sorunları iyi bildiğini ve ilçede teşkilatı çok iyi tanımasının bir avantajı olduğunun altını çizdikten sonra, “ Herkesin gönlünü alabilecek güce sevgiye sahibiz. Herkese yetecek gücümüz var. Herkesi ziyaret edeceğiz” dedi.



“GİRMEDİĞİMİZ EV TUTMADIĞIMIZ EL KALMAYACAK”

Hedeflerinin Bayraklı’da belediyeyi kazanmak olduğunu ifade eden Aslan, yerel seçim sürecindeki stratejilerini “ Girmediğimiz ev tutmadığımız el kalmayacak. Sandık bazlı çalışmalar yapacağız” diyerek açıkladı.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN AÇIK KAPI BIRAKTI
İsminin yaklaşan yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday olarak anılmasının hatırlatılması üzerine Aslan, “ Ben bana verilen görevi yapacağım. Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem, “Seni ilçe başkanı olarak atıyorum. Sonunda ne olacağını kimse bilemez” dedi. Bugün ilçe başkanı olarak karşınızdayım. Sonuna kadar bu görevi yapacağım. Adaylık zamanla gündeme gelebilir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.