Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'in adayları ilk değerlendirmeyi Ege Postası'na yaptı!

CHP İzmir'in adayları ilk değerlendirmeyi Ege Postası'na yaptı!

İzmir CHP’de 11 ilçe belediye başkan adayı Parti Meclisi toplantısında belli olurken, CHP’li adaylar ilk mesajlarını Egepostası aracılığı ile verdi. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin “Bu ekiple rahatlıkla seçimi alırız. Arkadaşların toparlayıcı olması lazım. Süreci iyi yönetmeleri gerekiyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 16.01.2014 - 20:17
 ONUR ÇAKIR / SERCAN AVCI (HABER SERVİSİ) – CHP’de Torbalı, Beydağ, Ödemiş, Foça, Bergama, Kemalpaşa, Menemen, Seferihisar, Güzelbahçe, Selçuk ve Kınık belediye başkan adayları belli oldu. Aralık ayında yapılan PM toplantısında Tire adayı olarak Tayfur Çiçek’in belirlenmesi ile birlikte toplamda 12 ilçe adayı kamuoyuna açıklanmış oldu. CHP’nin adayları ilk mesajlarını Egepostası aracılığı ile verdi. İşte o görüşler

GÜVENE LAYIK OLACAĞIZ
Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin: “Hedefimiz daha önceki seçimden daha fazla oy almak. Yaptığımız işlerin daha fazlasını ve daha iyisini yapmak istiyoruz. Partimizin bize duyduğu güvene layık olacağız. Küçük Menderes olarak güzel işlerimiz takdir ediliyor. Yapacaklarımızla takdir edilmeye devam edecektir”

SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK
Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç: Amacımız Bergama’da yeniden seçimleri kazanmak. Parti örgütümüzle birlikte sorumluluğumuz büyük... Partimizin bize duyduğu güveni boşa çıkartmayacağız. Aday adaylarımızla birlikte el ele çalışıp Bergama’da yerel seçimlerde bir kez daha güleceğiz”

DÖRDÜNCÜ DÖNEM ADAY OLMAK GURUR VERİCİ

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin: Atatürk’ün partisinden dördüncü dönem aday olmak büyük gurur ve onur. Genel Başkanıma MYK üyelerine, PM üyelerine, il ve ilçe örgütüne, vekillerimize, partililerimize ve Menemenlilere teşekkür ederim. Menemen’de geride kalan dönemlerde parti ayrımı yapmadan çalıştım. 30 Mart’ta yeniden belediye başkanı seçilmek nasip olursa aynı görüş felsefe ve tempoda çalışacağım. Çalışmaktan yorulmayacağız.Menemenlileri çok seviyorum

ACEMİLİK DÖNEMİ BİTTİ
Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk: “Genel Merkezimiz takdir etti ve yeniden beni göreve layık gördü. 5 yıl içinde halkla bütünleştim. Acemilik dönemini atlattım önümüzdeki 5 yıl daha ustaca daha çok kitleye ulaşarak mega projelerimiz hayata geçireceğiz.

ÇOK MUTLUYUM
Torbalı Belediye Başkan adayı Ufuk Yörük: “Onurlu görev verildi. Çok mutluyum. Bu göreve yakışır bir çaba göstereceğim. Bu göreve layık olmaya çalışacağız. Halkı kucaklayarak kimseyi kırmadan üzmeden düğün dernek coşkusuyla seçimlere gireceğiz ve seçimleri kazanacağız”

BAŞARIYLA BİTİRDİM
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: “Onurlu görevi bir kez daha bana verdiler. Mutluyum…Hayatımdaki bu onurlu görevin birinci dönemini başarıyla bitirdim. Bu zor süreçte bana başta ilçe örgütüm, il örgütüm ve genel merkez hep destek verdi. Onlarla hareket ettim. Asıl olan CHP’dir. Bizler partimizin neferiyiz. Zor bir döneme daha adayız. Amacımız ne kadar yerel seçimler olsa da genel başkanımızın işraret ettiği genel seçimlerdir. Güzelbahçe’de güçlü olduğumuza inanıyoruz. Demokratik yarışta aday adayı arkadaşlarımızla birlikte yarıştık ve adaylığımız kesinleşmeden bir açıklama yaptık. ‘Kim aday olursa arkasında duracağız’ dedik. Parti büyüklerim var. Geçmiş dönemlerde başkanlık yapmış büyüklerim var. Onlar için de asıl olan CHP’dir. Bundan sonra birlik var. CHP’li olsun veya olmasın tüm Güzelbahçelilerin desteğini istiyorum. Onlara söz veriyorum. Aynı dürüst çalışkan ve bizim Mustafa diyecekleri bir belediye başkanı olacağım. İlçem için çalışacağım”

BU DAHA BAŞLANGIÇ
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer: “Genel merkez beni takdir ettiği için teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha çok çalışacağız. Bu daha başlangıç”

BİR İSİM İTİRAZ ETMİŞ

Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür: Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. İlk adaylığım çok değerliydi. CHP barajın altında kalmıştı ben seçilmiştim. Ülke önemli bir süreçten geçiyor. Önemli görevler düşüyor hepimize…Yükümüz ağır. El birliğiyle İzmir’in bütün ilçelerini kazanma sorumluluğumuz var. Adaylığıma yönelik sadece bir itiraz olmuş.S
onucu değiştirmez. Genel Başkanımız PM üyesiyle yüz yüze görüşecek sanıyorum.  Genel Başkan öyle bir tavır koymuş. Genel bir uygulama zaten.

DÜNÜ UNUTACAĞIZ
Kınık Belediye Başkanı Süleyman Kaya:
Bu görevi bana veren Genel Merkezimize teşekkür ediyorum. Göreve layık olmaya çalışacağım. Kınık halkının hizmetindeyiz. Elimizden geldiğince en iyi hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Bana yönelik bazı itirazlar olmuş. Herkese saygı duyuyorum. Genel Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Süreçte sıkıntı yaşanacağını zannetmiyorum hepimizin ortak düşüncesi partimizin iktidara gelmesi…Dünü unutacağız yarına bakacağız.

SEÇİMİ KAZANIRIZ
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin: “Açıklanan arkadaşlarımızın çoğu mevcut belediye başkanı. Bence iyi bir tablo. Rahatlıkla seçimi kazanabiliriz. Arkadaşlarımızın toparlayıcı olmaları lazım. Süreci iyi yönetmeleri gerek” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.