Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de 200 bin adet sekiz sayfalık broşür bastırdı

AK Parti İzmir'de 200 bin adet sekiz sayfalık broşür bastırdı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 200 bin adet, seçim vaatlerini anlatan sekiz sayfalık broşür bastırdı. Parti gönüllülerinin kapı kapı gezerek dağıtacağı broşürde gence, kadına, emekliye, işçiye, memura, çiftçiye yönelik projeler ile ulaşım, sağlık, kentsel dönüşüm, enerji, kültür sanat alanında yapılacaklar anlatılıyor. AK Parti İzmir'de 200 bin adet sekiz sayfalık broşür bastırdı

  • Ege Postası
  • 17.10.2015 - 09:37
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, partisinin emekliye, doğum yapan kadına, esnafa yönelik vaatlerini şöyle açıkladı: 

"Emekli maaşlarına yıllık bin 200 lira ek katkıda bulunacağız. Zaten maaşı bin 100 lira olan emeklilerimize yılda bin 200 lirayı vermiştik, böylece onların maaşlarına 2 bin 400 lira ek katkıda bulunuyoruz. Bağ-Kur emeklilerimizin prim kesintilerini yüzde 10'a indirmiştik, kaldırıyoruz. Emeklililere TOKİ ile 240 lira taksitle konut bahibi olmalarının önünü açıyoruz. Bin lira olan asgari ücreti hemen 2016 başında bin 300 liraya çıkartıyoruz. Esnafa düşük faizli vergi uygulaması devam edecek, bunun yanında 30 bin liraya kadar da faizsiz kredi vereceğiz. Polislerin 2 bin lira olan ek göstergelerini 3 bin liraya çıkartacağız. Ev sahibi olmak isteyenler gerekli paranın dörtte birini bankada biriktirsin, yüzde 15 evin bedelini de devlet size verecek. Doğum hediyesini başlattık. İlk çocukta 300, ikinci çocukta 400, üçüncü çocukta 600 lira doğum hediyesi veriyoruz. Doğum izninden sonra doğum nedeniyle ücretsiz izinde geçirilen süre kıdeme sayılacak. Engellilerimiz için yaşam merkezleri kuracağız. Kadın girişimcilerimize ise geçmişte olduğu gibi 30 bin liraya kadar faizsiz kredi imkanı sağlayacağız."

GENÇLERE 50 BİN LİRA HİBE 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, partisinin gençlere yönelik vaatlerini şöyle açıkladı: 


"Gençler, kendi işini kurmak isterse projesini getirecek 50 bin lirayı cebine koyacağız. İş gereği daha çok paraya ihtiyacı varsa 100 bin lira da faizsiz kredi veriyoruz. 'Kredi almak için yeterli teminatım yok' derse 'senin teminatın devlettir' diyoruz. Ben iş kurmayacağım iş bulacağım derse bir yıllık maaşını devlet ödeyecek. Evlenmek isteyen gence çeyiz hesabında para biriktiren gençlerimize, birikimlerinin yüzde 20'si oranında destek vereceğiz. Gençlerden pasaport harçlarını kaldırıyoruz inşallah. Gençlere Türk Hava Yolları'nda da indirim yapıyoruz. Ücretsiz internet hizmeti sunacağız. Yüksek öğretimdeki sınavların sayısını arttıracağız. Kimsesiz çocuklar koğuş sisteminde değil ev ortamında yaşayacak. 1 milyon bisikletle sağlıklı yaşam uygulaması başlatacağız."(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.