Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Buca'da Çağdaş Kaya'ya delegeden destek sözü

CHP Buca'da Çağdaş Kaya'ya delegeden destek sözü

CHP Buca İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan ve çalışmalarını sürdüren Çağdaş Kaya, üye ve delegeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Delegelerle yaptığı toplantıda, partililerin kendisine gösterdiği destekten dolayı memnuniyet duyduğunu bildiren Kaya, “ortak akıl ve ortak vicdanla birlikte hareket etmekten gurur duyuyorum. Eylemlerimizi ve söylemimizi partimizi yerelde güçlendirmek, genelde iktidar yapmak için kullanacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 04.12.2015 - 13:42
İZMİR - Efeler, Ufuk, Yeşilbağlar, Çamlıpınar, Fırat, Göksu, Cumhuriyet, Mustafa Kemal, Çamlıkule gibi birçok mahallede geniş katılımlı toplantılar düzenleyen Kaya’ya partililerinden büyük destek geldi. 200’ün üzerinde delegeden destek sözü alan Kaya, “verdiğiniz destekle, partimizi yerelde güçlendirmek, genelde iktidar yapmak için adayım. Dinamizm ile tecrübeyi bir araya getirmek, örgütün tüm kademelerini yönetim erkine dahil etmek ve örgütümüzü büyütmek için adayım. Parti içinde barışı yeşertip, AKP ile mücadeleyi yükselmek için adayım” dedi.

"ERCAN GEÇGEL, GÜNGÖR KAYA LEHİNE ÇEKİLDİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...



“AYDINLIK BİR TÜRKİYE İSTİYORUZ”
Göreve gelmeleri halinde Türkiye’nin ekonomik ve siyasal bağımsızlığı üstündeki karanlık bulutların dağılması adına üzerlerine düşen her türlü çalışmayı yapacaklarını belirten Kaya, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun aydınlık bir Türkiye için verdiği mücadeleye Buca’dan omuz vereceğiz. Asla yorulmayacağız, yılmayacağız. Buca'mızda birlik ve beraberliği sağlayacağız. Ötekileştirmelere, ayrımcılığa müsamaha göstermeyeceğiz. Demokrasinin, çağdaş değerlerin ışığında söylem ve eylemlerimizle herkesi kucaklayacağız. İnsanlarımızın gönüllerine ve vicdanlarına dokunarak onlarla birlikte yan yana, omuz omuza olacağız. Örgütümüzün öncüsü olmak gibi bir anlayışla değil, birlikte yan yana olmak, birbirimize güç vermek için partimizi başarılı kılmak için çabalayacağız” dedi.



“TOPLUMCU, KATILIMCI VE ÇOĞULCU SİYASET ANLAYIŞI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Barış isteyen, özgürlük ve demokrasi talep eden halkın sesi olacaklarını ifade eden Kaya sözlerini şöyle sonlandırdı: “Basın ve ifade özgürlüğünü tutuklayan zihniyete, kardeşçe yaşama arzumuzu görmezden gelen anlayışa karşı mücadele edeceğiz. Gücümüzü Şeyh Bedrettin'den, Mustafa Kemal'den, 68 kuşağının devrimci Ruhundan alıyoruz. Buca’mızın yarını bugünden daha güzel olsun diye çalışıyoruz, çalışacağız. AKP iktidarı ile birlikte siyasetin halkla arasına ördüğü duvarları yıkacağız. Toplumcu, katılımcı ve çoğulcu siyaset anlayışını egemen kılmak için çalışacağız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.