Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Duyduk duymadık demeyin ‘Karabağlar...’

Duyduk duymadık demeyin ‘Karabağlar...’

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan, Yeşilyurt Kooperatif Evleri ve Eserkent Pazaryerlerini ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 13.03.2014 - 10:56
İZMİR-Vatandaşlarla kurduğu sempatik diyalogları ile dikkat çeken Kalkan pazarda gezen vatandaşlara yeni kurulacak kapalı Pazar yeri Projesi’nin maketini iki eli ile havaya kaldırarak, “Duyduk duymadık demeyin, Karabağlar’da yeni Pazar yerleri böyle olacak” diyerek gösterdi.

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan,  Karabağlar ’a yapılacak pazaryeri kapalı pazaryeri projesinin maketini tek tek pazarcı esnafına ve vatandaşlara anlattı. Kalkan, “Herkes gitti Ay’a, Karabağlar kaldı yaya. Biz Karabağlar’da yaşayan halkımızın yaşam standartlarını yükselteceğiz. Duyduk duymadık demeyin, Karabağlar’da yeni açılacak pazaryerleri böyle olacak. Kaldırım değil, proje üreteceğiz. Projelerimizi halkımıza görselleri ile sunuyoruz. Biz de laf yok icraat var. Yapacağımız kültür, sanat ve gençlik merkezlerimiz, rekreasyon alanlarımız ile Karabağlar Türkiye’de adından söz ettirecek” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.