Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Örgüt buluşmasında protokol krizi

Örgüt buluşmasında protokol krizi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'deki üçüncü durağı örgüt buluşması oldu. Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleşen yemekli buluşmada protokol krizi yaşandı. İl eski Başkanları Bedri Serter ve Kemal Karataş kapıdaki görevliler tarafından toplantıya alınmadı. Eski başkanlar içeri alınmayınca...

  • Ege Postası
  • 04.03.2017 - 14:51

EGE POSTASI- CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yoğun İzmir programındaki üçüncü durağı parti örgütüyle öğle yemeği oldu. Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleşen örgüt buluşmasında milletvekilleri, belediye başkanları, PM ve YDK üyeleri, ilçe başkanları, il yönetimi ile kadın ve gençlik kolları başkanları yer aldı. Salonda protokol krizi yaşandı. Örgüt buluşmasına katılmak için salonun önüne gelen İl eski Başkanları Bedri Serter ve Kemal Karataş kapıdaki görevliler tarafından listede olmadıkları için içeri alınmadı. Serter ve Karataş kısa süreli şaşkınlık yaşarken salonun bulunduğu yerden ayrıldılar. İzmir milletvekilleri Tacettin Bayır ve Ali Yiğit'in de Serter ve Karataş'ın salonun önüne gelmelerine rağmen içeri alınmamalarına tepki gösterdikleri ve yemeğe katılmadıkları öğrenildi. 

Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır iki başkanı da arayarak yaşanan durum nedeniyle üzüntüsünü dile getirdi. Sındır, iki başkanı da salona çağırdı. Serter  işleri olduğunu söylerken geri dönmedi, Karataş ise yemeğe katıldı. Karataş, Kılıçdaroğlu ile aynı masada oturdu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.