Dolar 32,4919
%0.35
Euro 34,7244
%0.4
Altın 2.409,230
%1.22
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özellik ve hız olarak sixpad faydaları

Özellik ve hız olarak sixpad faydaları

Son zamanlarda etrafı kasıp kavuran Sixpad egzersiz aleti pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Nedir, nasıl kullanılır, gerçekten işe yarıyor mu, zayıflatır mı, kas yapar mı gibi daha pek çok soru akılları kemiriyor. İşte artık aklınızdaki tüm sorulara yanıt bulacaksınız.

  • Ege Postası
  • 09.10.2017 - 13:15

Sixpad üç parçadan oluşan bir üründür. İlk parça tam altı adet pedden oluşan göbek bölgesine egzersiz yaptıran parçadır. Bu ürünü iki pedden oluşan halinden de iki adet sette mevcuttur. Bu iki küçük egzersiz aleti ise kol ve bacaklarda kullanılabilir. İsterseniz ürünü pazılarınıza yapıştırabileceğiniz, isterseniz de bacaklarınıza yapıştıracağınız bu ürünle ihtiyacınız olan bölgeye egzersiz yaptırabilirsiniz.

Sixpad kullanmak için ilk olarak egzersiz aletlerinizi egzersiz yaptıracağınız bölgelerinize yapıştırmalısınız. Ondan sonra yapmanız gereken şey cihazın hızını ve egzersiz programını ayarlamaktir. Cihazda dört adet program bulunur. Hız ayarı ise oldukça çeşitlidir. Bu ayarlamaları yaptıktan sonra cihazınızı çalıştırabilirsiniz.

Egzersiz aletini her gün yirmi dakika kullanmanız gerekir. Alt sınırı kendiniz belirleyebilirsiniz ancak üst sınırı yirmi dakikayı geçmemelidir. Cihazı ilk kullanmaya başladığınız zaman kendinizi çok zorlamamalısınız. İlk olarak daha kolay egzersiz programlarını daha düşük ayarlarda yapmaya başlayın. Egzersiz yapmaya devam ettikçe egzersiz yoğunluğunu ve türünü değiştirebilirsiniz. Unutmayın ki formunuz arttıkça yapmanız gereken şey egzersiz süresini değil, hızını arttırmak olmalıdır. Maksimum hıza ulaştığınızda ise bu hızla devam edebilirsiniz. kolay ve rahattır.

Sixpad Ne İşe Yarar'

Sixpad ürününün çalışma prensibi bir masajı andırmaktadır. Cihazdaki parçaları vücudunuza yapıştırıp çalıştırmaya başlarsanız oradaki kaslar küçük titreşimlerle uyarılacaktır. Bu titreşimler ise kasların çalışmasını sağlayacaktır. Eğer göbek bölgeniz yağlı ise cihaz kasları değil yağları uyaracaktır. Yağlar titreşimler sayesinde yavaş yavaş hareket edecek ve uzun vadede erimesi sağlanacaktır. Yağların erimesinden sonra ise kas oluşumunu fark edebileceksiniz.

Sixpad ürünü göbek bölgesinde kullanıldığı için size bölgesel zayıflama da sağlayacaktır. Çünkü bu ürün göbeğinde erimesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda yine ürününün kullanıldığı kollar ve bacaklarda da inceleme fark edilecektir.

Sixpad Kullanırken Dikkat Edilecekler

Sixpad ürünü sağlık açısından hiç bir olumsuz etkisi olmayan bir üründür. Zaten ürün harici olarak kullanılan, vücuda kalıcı etki yaratmayan, sadece masaj yaparken gibi kas oluşumunu geliştiren bir cihazdır. Cihaz şarj değil, pille çalıştığı için elektrik akımı gibu riskler de mevcut değildir. Bu konuda da bir endişeniz olmamalıdır.

Sixpad ürününün önerilen günlük kullanım miktarı 20 dakikadır. Bu sürenin aşılması önerilmez. Daha fazla kullanılması daha etkili olacağı anlamına gelmemektedir. Detaylı sixpad bilgisi adresi üzerinde yer almaktadır.

Sixpad kullanımı sırasında tüm gelişmeyi üründen beklemek yerine biraz beslenmenize dikkat ederek, biraz daha hareketli zaman geçirerek desteklemeniz süreci hızlandıracaktır. Bu nedenle sizin sağlıklı yaşamınıza giriş anahtarı olabilir. Ürünü kullanmak ve yaşamınıza dikkat etmek, sizi hayallerinize daha çabuk ulaştıracaktır.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.