Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk'ta huzurevi sakinlerine sahilde yemek

Selçuk'ta huzurevi sakinlerine sahilde yemek

İZMİR'in Selçuk İlçesi'ndeki Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi'nin sakinleri, Pamucak Sahili'nde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle düzenlenen yemekte bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 04.10.2016 - 09:07

 

Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinlerine, Dünya Yaşlılar Günü'nde yemek düzenlendi. Pamucak Sahili'ndeki etkinliğe; Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, eşi Havva Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı AK Partili Dahi Zeynel Bakıcı ve eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, belediye meclis üyeleri, Toplum Sağlığı Selçuk İlçe Müdürü Dr. Zilhicce Turan da katıldı. Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi Müdürü Serpil İbri'nin açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte; Neyzen Murat Gezer, Müzisyen Kamber Karameşe ve Caner Düdükçü üçlüsünün çaldığı birbirinden güzel parçalarla huzurevi sakinleri hoşça vakit geçirdi.

"SİZLER MUTLUYSANIZ BİZ DE MUTLUYUZ"

Konuşma yapan Başkan Bakıcı ise huzurevi sakinlerinin kendileri için çok değerli olduklarını ifade ederek, "Sizler ne kadar huzurlu olursanız, mutlu olursanız, bizler de o kadar huzurlu ve mutlu olacağız. Bundan sonraki süreçte de aynı mutluluk içerisinde bir arada olmak kaydıyla sizlere sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum" dedi. 

Kaymakam Boyacı ise yaşlılara duyulan saygının Türk kültürünün bir parçası olduğunu belirterek, "Bu bizim toplumsal düzenimiz, örf ve adetlerimizde, aile terbiyemizde mevcut olan bir şeydir" dedi. 

Ardından protokol üyeleri, eşleriyle birlikte huzurevi sakinlerine karanfil dağıttı. Yemek boyunca Neyzen Murat Gezer ve Kamber Karameşe çaldıkları parçalarla katılımcılar ve huzurevi sakinlerinin beğenisini topladı. Ayrıca huzurevi sakini Hüseyin Mucuroğlu okuduğu şiirlerle güne renk kattı. 

Yemeğin ardından huzurevi sakinleri, Toplum Sağlığı Selçuk İlçe Müdürlüğü'ne ait sağlık kontrolü aracında sağlık kontrollerinden geçirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.