Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tanrıkulu'ndan kritik soruya yanıt

Tanrıkulu'ndan kritik soruya yanıt

Bornova ilçe teşkilatının düzenlediği toplantıya katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Kenan Tanrıkulu, muhtarlar, STK temsilcileri ve partililerle bir araya geldi, "Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” ile ilgili açıklamalarda bulundu. 'MHP içinden çok hayır oyu çıkar mı' sorusuna

  • Ege Postası
  • 02.04.2017 - 10:59

MHP Bornova İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Kenan Tanrıkulu, “Yeni anayasa değişikliği için bir takım ifadeler kullanılıyorlar bunların başında da muhtarlıklar geliyor. CHP bu kadar basit iftiralar atmamalı. Muhtarlıkların kaldırılması imkânsızdır. Anayasa bu konuda sabittir açıktır” dedi. Bu anayasanın MHP garantisi altında hazırlandığını söyleyen Tanrıkulu, "Muhtarlar da bu garantinin ve yerel yönetimlerin belkemiğini oluşturmaktadır. Burada Milliyetçi Hareket Partisi'nin derdi birilerinin başkan olması değil, devletin ve milletin bekasıdır" dedi.

MHP EVET DİYOR

“Partisi için, MHP içinden “hayır” oyu çok fazla çıkacak” ithamlarına karşı da konuşan Tanrıkulu, “Devleti kuran irade ve devletin ruhu Milliyetçi Hareket Partisi'nin temsil ettiği ruh ve iradedir. Bu da Atatürk ve silah arkadaşlarının yoludur. Ne yıkıcı solun ne de parti içindeki muhalefetin istemesiyle Türk Milliyetçileri yolunu değiştirmez. Bizim bu ülke için bir yeminimiz var. Her zorlu şartta devletimizin ve milletimiz için gövdemizi ortaya koyarız. Çünkü biz bu vatanın kara sevdalıları ve bu milletin delileriyiz” diyerek konuşmasına son verdi.

KARATAŞ: KARAR MİLLETİNDİR 

Toplantıda söz alan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş da yeni anayasa hazırlanması sürecini anlattı. Karataş, “Sistem tıkanıyor, leş yiyici bölücüler ve dış mihraklar Türkiye üzerinde oyunlar oynarken elbette MHP yerinde duramazdı, durmadı. Liderimiz Türk Milliyetçilerine yakışır bir sorumluluk anlayışıyla tüm oyunları bozarak, sistemin önünü açtı. Şimdi Millete soruyoruz. Tek ve en önemli karar mercii millettir. O ne derse o olacak. Biz liderimizin emrinde, yapılan anayasanın değerini bilerek, devletimize ve milletimize kazandıracaklarını düşünerek göğsümüzü gere gere evet diyoruz.” açıklamasını yaptı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.