Dolar 32,5920
%0.32
Euro 35,0059
%0.1
Altın 2.451,220
%0.62
Bist-100 9.792,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Uğurlu muhtarlarla iftarda buluştu

Başkan Uğurlu muhtarlarla iftarda buluştu

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçeye bağlı eski belde ve köyler olan yeni mahalleler ve merkez mahalle muhtarları ile iftar programında bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 22.06.2017 - 10:49

Ramazan ayı dolayısıyla mahalle muhtarları ile iftarda biraraya gelen Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, muhtarların demokrasinin temel yapı taşları olduğunu belirterek, bunun için muhtarlare büyük önem verilmesi gerektiğini kaydetti.

Uğurlu, "Kemalpaşa Belediyesi olarak muhtarlarımız ile büyük bir aile olduğumuza inanıyor ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. Şuan birçok mahallemizde çalışmamız var. Bu çalışmaları yaparken önce vatandaşlarımızla biraraya geliyoruz. Sonra vatandaşlarımızdan topladığımız talepleri muhtarlarımız ile istişare edip öncelik sırasına göre çalışma yapıyoruz. İstişareye çok önem verdiğimizi muhtarlarımız bilirler. Kemalpaşa Belediyesi olarak mahalleler arası ayrım yapmaksızın siyasi görüşümüzi bir kenarı bırakıp hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Muhtarlarımız ile ortak çalışmak onlarla istişare etmek bize başarı kazandırıyor" dedi.

Başkan Uğurlu konuşmasının sonunda yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla muhtarlar nezdinde bütün Kemalpaşalıların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak bayramda Kemalpaşa Belediyesi olarak halkın hizmetinde olacaklarını vurguladı.

Daha sonra konuşan İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya ise muhtarların çok önemli görevler ifa ettiklerini kaydederek Kaymakamlık, Belediye ve Muhtarlarla birlikte çok güçlü bir uyum ve birliktelik içerisinde çalıştıklarını söyledi. Ramazan ayının son günlerine yaklaştığımızı hatırlatan Kaymakam Kızılkaya Ramazan Bayramı'nın başta ülkemiz olmak üzere bütün kemalpaşalılara sağlık mutluluk ve esenlikler getirmesini temennisinde bulunarak sözlerine tamamladı. Yapılan konuşmaların ardından muhtarlar dilek ve temennilerini ilettiler. iftar programı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.