Dolar 34,1641
%0.01
Euro 38,2122
%0.12
Altın 2.923,700
%0.12
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Arslan gibi' söz verdi

"Arslan gibi" söz verdi

CHP Çiğli belediye başkan aday adayı inşaat mühendisi Hasan ARSLAN ' ın Demokratik Kitle Örgütleri ziyaretleri devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 11.12.2013 - 13:19
İZMİR- CHP Çiğli Belediye başkan aday adayı inşaat mühendisi Hasan ARSLAN Demokratik Kitle Örgütleri ziyaretleri kapsamında DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası İzmir bölge ve şubelerini ziyaret etti.

Genel İş Sendikası Ege bölge temsilcisi ve aynı zamanda 3 Nolu şube başkanlığı görevini yürüten Memiş SARI ve Genel İş Sendikası 2 nolu şube başkanı Taner ŞANLI ile 3 nolu şube sekreteri Can BAHADIR tarafından sıcak bir ilgi ile karşılanıp ağırlanan deneyimli siyasetçi ve ekip arkadaşları bu sıcak ilgiden dolayı mutluluklarını dile getirmişlerdir.Bu sıcak görüşme ortamında karşılıklı görüş alış verişi yanında adaylık belirleme kriterleri hakkındada bazı görüşler ortaya atılmıştır ancak asıl hedefin genel merkez kararı doğrultusunda yapılmasına herkesin saygı duyacağı fikrinde birleşilmiştir. Ancak hak edenin ve işi bilen birisinin gelmesi hususunda ortak temenniler ele alınmıştır.

Sendika yetkililerinin geçmiş yıllardaki aday belirleme hususundaki kriterleri ve taraf olmaları hususunda bu defa daha titiz ve seçici davranacakları, söylemi ve eylemi uyuşan aday adaylarını destekleme kararı alacaklarını ifade etmişlerdir Bu konuşma sırasında gazetemize bir açıklamada bulunan inşaat mühendisi Hasan ARSLAN yaptığı konuşmada ;

" Biz halkçı ve katılımcı toplumsal bir belediyecilik anlayışı ile Çiğlinin emekçi halkının istekleri doğrultusunda bu işe soyunduk. Bu amaçlada emekçi ve işçi kardeşlerimizin üyesi olduğu sendikalarımızı da ziyaret ederek hem kendimizi ve projelerimizi tanıtmak hemde desteklerini almak üzere sendikalarımızla işbirliği içerisindeyiz.Sendika yetkililerimizinde belirttiği gibi bizim söylemimiz ne ise eylemimizde o olacaktır, çünkü halkımızla birlikte yola çıktık yine halkımızla birlikte Çiğlimizi yönetmeye talibiz. Emeğin karşılığı, halk olarak örgütlenme konularında sendika yapılanmaları bize önderlik yapacaktır. Belediyemiz ile çalışanlarımız arasında sendika bir köprü vazifesi yapacaktır. Sendikalarımızı hiçbir zaman karşımıza alarak onlarla kutuplaşma içerisine girmeyeceğiz. Çünkü biz de emeğe saygı duyan, çalışanının hakkını savunan, halkçı ve demokratik belediyecilik anlayışını savunan bir belediyecilik yapacağız. İşçilerin de bizim emekçilerimiz olduğunu, onların sayesinde yapacağımız hizmet ile vatandaşın karşısına çıkacağımız için işçimizle bir bütün olarak hareket edeceğiz. İş böyle olunca da sendika yetkililerimizde, şu anda bizim yaptığımız gibi bizi ziyarete geldiklerinde çayımızı içip elimizi sıkarak ayrılacaklardır. Şu andaki sıcak ilişkilerimiz aynen devam edecektir. Biz herkesle barışık olacağız. Gizli saklımız olmayacak, şeffaf olacağız yaptıklarımız hakkında hesap vermekten kaçınmayacağız, çünkü veremeyeceğimiz hiçbir hesap içinde yer almayacağız." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.