Dolar 34,1234
%0.04
Euro 38,1428
%-0.06
Altın 2.915,240
%0.02
Bist-100 9.902,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Korkut Hastanesi'nde hizmette herhangi bir eksiklik söz konusu değil'

"Korkut Hastanesi'nde hizmette herhangi bir eksiklik söz konusu değil"

Korkut Devlet Hastanesi'ne yeni 2 doktorun atandığını belirten Hastane Müdürü Kutbettin Kurtuluş, hizmette herhangi bir eksikliğin söz konusu olmadığını söyledi. Korkut Devlet Hastanesi’nde günde 100 ile 150 kişinin giriş yaparak sağlık...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 17:42
Korkut Devlet Hastanesi'ne yeni 2 doktorun atandığını belirten Hastane Müdürü Kutbettin Kurtuluş, hizmette herhangi bir eksikliğin söz konusu olmadığını söyledi.

Korkut Devlet Hastanesi’nde günde 100 ile 150 kişinin giriş yaparak sağlık hizmetlerinden faydalandığını belirten Hastane Müdürü Kutbettin Kurtuluş, yeni atanan 2 doktorun göreve başlamasıyla birlikte hizmet kalitesinin de artacağını söyledi. 112 Acil serviste görev yapmak üzere Hasköy’den 2 doktorun geçici hizmet ile görevlendirildiğini belirten Kurtuluş, şuanda herhangi bir sorunun söz konusu olmadığını kaydetti.

"RAMAZAN AYINDA HASTA SAYISI AZALDI"

Ramazan ayı münasebetiyle hasta sayısında düşüş olduğunu belirten Hastane Müdürü Kutbettin Kurtuluş, serviste yatan hasta sayısının ise 10 ile 15 arasında değiştiğini ifade etti. İlçe halkına en iyi şekilde sağlık hizmeti sunma çabası içerisinde olduklarını kaydeden Kurtuluş şunları söyledi: "Hastanemizde Dahiliye Hastalıkları Uzmanı ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı hizmet veriyor. Acil serviste Hasköy’den geçici hizmet ile 2 doktor hizmet vermektedir. Günlük 100 ile 120 hasta arasında giriş yapılmaktadır. 10 ile 15 arası yatan hasta bulunmaktadır. Ramazan ayı münasebetiyle tüm hastanelerde olduğu gibi bizim hastanemizde de azaldı. Hastanemize yeni atanan Çocuk Hastalıkları Uzmanı ve Aile Hekimi Uzmanımızı bekliyoruz. Atandıktan sonra gelip göreve başlayacaklarını söylediler. Atanan doktorlarımızın da göreve başlamasıyla birlikte hastanemizde bir canlılık yaşanacaktır. Şu anda hizmet akışımızda herhangi bir aksilik söz konusu değil. Yeni atanan doktorlarımızın da hastanemize büyük bir katkısı olacak ve hizmet çıtası daha da yükselecektir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.