Dolar 34,1378
%0.08
Euro 38,0671
%-0.26
Altın 2.917,080
%0.09
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu meslek lisesi iş garantisi veriyor

Bu meslek lisesi iş garantisi veriyor

Kayseri Organize Sanayi Endüstri Meslek Lisesi, başarılı öğrencilerine burs ve mezunlarına iş garantisi veriyor. Okuldan yapılan açıklamada, başarılı öğrencilere burs ve mezunlarına iş garantisi veren Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Endüstri...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 17:24
Kayseri Organize Sanayi Endüstri Meslek Lisesi, başarılı öğrencilerine burs ve mezunlarına iş garantisi veriyor.

Okuldan yapılan açıklamada, başarılı öğrencilere burs ve mezunlarına iş garantisi veren Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Endüstri Meslek Lisesi, 1-23 Ağustos tarihleri arası dokuzuncu sınıf için (İlköğretim notu 70 ve üstü olanlar) ön kayıt başvurusu alacağı bildirildi. Tramvay durağı üzerinde bulunan okulun öğrencilerine sunduğu imkanlar şöyle: "Başarılı öğrencilere burs, mezunlarının tamamına iş garantisi, 25-30 kişilik sınıflarda eğitim; bilgisayar, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya-tarih ve dil laboratuvarlarında modern eğitim, çim sahada futbol keyfi, cep sinema, modern, teknolojik ve donanımlı atölyelerde kaliteli mesleki eğitim, döner sermaye ile öğrencilere harçlık kazanma imkanı, öğrencinin kendisini geliştirmesi için açılan kurslar, öğrencilere yaz okulu imkanı, kapalı spor salonu."

Okul, 2012 yılında Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmişti. Okulda, modern ve teknolojik atölyelerde kaliteli mesleki eğitim ile nitelikli teknik eleman yetiştirilmesi amaçlıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.