Dolar 34,1537
%0.13
Euro 38,0303
%-0.36
Altın 2.913,960
%-0.02
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali eşi Büyükersoy'dan Ramazan yardımı

Vali eşi Büyükersoy'dan Ramazan yardımı

Muş Valisi Vedat Büyükersoy'un eşi Zehra Kadriye Büyükersoy, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunuyor. Vali Vedat Büyükersoy'un eşi Kadriye Büyükersoy ile kızı Neslişah Büyükersoy, kentin Kale, Muratpaşa,...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 17:21
Muş Valisi Vedat Büyükersoy'un eşi Zehra Kadriye Büyükersoy, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunuyor. Vali Vedat Büyükersoy'un eşi Kadriye Büyükersoy ile kızı Neslişah Büyükersoy, kentin Kale, Muratpaşa, Sunay ve Kültür mahallelerinde dar gelirli ihtiyaç sahibi aileler ve eşlerini kaybetmiş olan kadınları ziyaret etti.

Beraberlerinde götürdüğü yardım malzemelerini ailelere teslim eden ve sıkıntılarını dinleyen Büyükersoy eşlerini kaybetmiş kadınların büyük sıkıntılar içinde geçimlerini sağladığını söyledi.
Büyükersoy, yardımların ramazan ayı dışında da devam edeceğini bildirerek, şöyle konuştu:
"Temel amacımız hanımları görmek, tanımak, onların ne tür sıkıntıları var, ne yapabiliriz, nereye kadar onlara destek olabiliriz bunları belirliyoruz. Başlarında kocaları olmayan, çok çocuklu kadınları gördük. Bizim için en büyük kazanç bu oldu. Evlere gidip bizzat yaşadıkları ortamları gördük, onların hislerini, duygularını paylaşarak durumlarını tespit etmemiz bizim için çok daha faydalı oluyor."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.