Dolar 34,1795
%0.13
Euro 38,0675
%-0.46
Altın 2.929,780
%-0.12
Bist-100 9.795,00
%-0.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Nasıl müslüman olunur'u öğretmek için bildiri dağıtıyorlar!

'Nasıl müslüman olunur'u öğretmek için bildiri dağıtıyorlar!

İzmir'in göbeğinde güpegündüz 'şeriat' çağrısı yapan bildiriler dağıtılıyor. Kentin değişik bölgelerinde zaman zaman ortaya çıkan 'Nasıl müslüman olunur' başlıklı bildiriler bu kez cuma namazı çıkışı Basmane'de dağıtıldı. Atatürk'e, laikliğe, demokrasiye, cumhuriyet değerlerine açıkça saldıran bildiriler elden ele dolaşıyor

  • Ege Postası
  • 13.09.2013 - 16:03
Bünyamin DOBRUCALI / Haber servisi - İzmir'in emektar Çorakkapı Camisi'ni cuma namazı için seçenler, namaz çıkışı dağıtılan bildirilerle karşı karşıya geldi. Görüntüsü itibarıyla Afganistan dağlarında dolaşan El Kaide ya da Suriye'de bol bol haberlere konu olan El Nusra militanlarını aratmayan sivillerin dağıttığı bildirilere İzmir kamuoyu pek de yabancı değil. İzmir'in değişik bölgelerinde zaman zaman benzeri dağıtılan, kapıların altından atılan bildiri, içeriği itibarıyla açıkça şeriat çağrısı yapmasıyla dikkat çekiyor. Atatürk'e, cumhuriyete, 23 Nisan, 19 Mayıs gibi bayramlara, demokrasi ve laikliğe açık açık bayrak açan, kendi bildikleri doğru dışında davrananları 'katmerli kafir' ilan eden ifadeler karşısında tedirgin olmamak mümkün değil. İşte 'Müslüman nasıl olunur' başlıklı bildiriden dikkat çeken ayrıntılar...

DEMOKRASİ DE, LAİKLİK DE 'KÜFÜR'DÜR
Bir ayeti kerimede de ‘’ Hüküm vermek ancak Allah’a aittir’’ buyrulmuştur. Fakat Türkiye de yaşayan insanlar olarak çok iyi biliyoruz ki 1920 lerden sonra hakimiyet yani emir ve yasak koyma Allah’a değil millete verilmiştir. Hatta hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir denmektedir Türkiyede şeriat yani Kuran Kanunları değil(insanların kendi kafalarından çıkardıkları kanunlar ) geçerli olmaktadır. Bu yetmiyormuş gibi birde Laiklik şartı vardır. Yani dinin emirleri devlet işlerine karıştırılmaz. Çıkarılan kanunlar dine uygun olamazmış! Bu sebeple demokrasi de, laiklik de İslama tamamen ters olan küfür sistemleridir .

HANGİ PARTİ OLURSA OLSUN
Partiler ise Laik ve Demokrasi yönetimini ayakta tutan unsurlardır. Çünkü hangi parti başa gelirse gelsin önce Laikliğe , Demokrasiye , Atatürk İlke ve İnklaplarına bağlı kalacaklarına dair yemin ederler. Halbuki Maide suresi 44.ayette ‘’Kim Allah’ın indirdiği hükümlere hükmetmezse işte onlar kafirlerdir’’ buyrulduğundan bu şekilde yemin edenler ve Allah’ın indirdiği hükümlerle hüküm vermeyenler Allah’ın bildirdiğine göre kafir olmuş olurlar . Allah’ın kafir dediğine kafir dememek yani Allah’ın dediğinin tersini söylemek ise küfürdür yani inkar ve kafirliktir.

KATMERLİ KAFİRLER!

İmanı bozan şeyler sadece partilerde mevcut sayılmasın . Günümüz okullarında mevcuttur. Çünkü ilkokullar da hergün çocuklara ‘Ey ulu Atatürk açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim’ diye (ant) yemin verdiriliyor . Ders kitaplarında ise Atatürk’ün İslama zıt olarak yaptığı devrimler iyi bir şeymiş gibi öğretiliyor. Mesela şeriat bizi geri bıraktı . En iyi yönetim Demokrasidir. Laikliktir. Arap harfleri karma burma olduğu için harf devrimi yapıldı . Latin harfleri getirildi . Kadın ve Erkek kıyafetleri değiştirildi. Zina , faiz , içki daha bir çok şey serbest bırakıldı. 23 Nisan 19 Mayıs 29 Ekim gibi günler bayram olarak kutlandı. Çünkü bu günlerde hakimiyet hakkı millete verildi. Yani Şeriat kanunları kaldırıldı. Halbuki bir fetvada ‘’ bir kimse nevruz günü kafirlerin toplandığı yere giderse kafir olur ‘’ diye yazılıdır . Nevruz gününe katılanlar bile kafir olursa Şeriat’ın kaldırıldığı günlere bayram diye katılanlar katmerli kafir olurlar.

İMAM HATİP BİLE OSA BU OKULLARA ÇOCUK YOLLANMAZ

Değil bir diploma için hatta dünya bile verecek olsalar imanımızı bozacak şeyler yapmayız. Çünkü ölünce azabı vardır. Böyle bir devletin açtığı ve açılmasına izin verip gözetim altında tuttuğu bu okullara, isterse bu okulun adı imam hatip olsun isterse özel okul olsun yine çocuklar gönderilmez . Çünkü yukarıda yazılanlar bu okullar içinde gerçerlidir. Zaten bu okulların kitaplarıda müfredatı da milli eğitim bakanlığı tarafından hazırlanmaktadır.

ÇOCUKLAR BU DEVLET İÇİN ASKERE BİLE GÖNDERİLMEZ!
Peki öyle bir devletin askerliğini yapamaya gençler gönderilebilir mi tabiki gönderilmez. Çünkü askerlere yemin törenlerinde küfür manasına gelen sözler söyletiliyor ve islama uymayan , Şeriatı çağdışı gören bir devletin bekçiliği yaptırılıyor.

İMAMLARA GÜVENİLMEZ, ÇÜNKÜ MAAŞLARI DEVLETTEN
Türkiye’de birçok imam olmasına karşı bunları size anlatmadılar değil mi . Anlatmazlar çünkü imamlar hatta tüm memurlar aldıkları maaş karşılığında laikliği , demokrasiyi ve inkılapları koruyacaklarına ve davranış halinde göstereceklerine dair imza atarlar ve dinden çıkarlar . Artık bu imamların arkasında kılınan namazların kabul olmayacağını söylemeye gerek var mı acaba'

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.