Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Savaşa Hayır' kampanyası

'Savaşa Hayır' kampanyası

CHP Güzelbahçe Kadın Kolları, 'Savaşa Hayır' adlı imza kampanyası düzenledi. Güzelbahçe’deki Gece Pazarı’nda başlatılan imza kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

  • Ege Postası
  • 13.08.2015 - 09:41
CHP Güzelbahçe Kadın Kolları Başkanı Belgin İpekoğlu, “Düşmanlık yerine kardeşlik, çatışma yerine diyalog, sömürü yerine adalet, üstünlük yerine eşitlik, ölüm yerine yaşama, kin yerine sevgi ön plana çıkarsa savaş değil barış olur dedik. Güzelbahçe halkımızın imza kampanyamıza gösterdiği duyarlılık nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

Savaş istemelerinin amacı gündemi değistimek
Ay sonuna kadar topladıkları imzaları il kadın kolları başkanlığına göndereceklerini belirten İpekoğlu, “Bedeli ne olursa olsun çocuklarımızın geleceğini karartacak bir savaşa sonuna kadar karşı duracağız. Savaş istemelerinin amacı gündemi değiştirmektir. Halkımız ‘nasıl bir hükümet kurulacak'’ diye merak etmektedir. Diğer taftan ülkemiz Ortadoğu’da kirli bir savaşın içine çekilmek istenmektedir. Bu durum toplumun her kesimini tedirgin etmektedir. Halkımız, içerde ve dışarda kan ve gözyaşı istememektedir”diye konuştu.

İpekoğlu, bir gecede bine yakın imza topladıklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.