Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
3 kişinin öldüğü 'kaz'a taş atma olayının zanlıları adliyede

3 kişinin öldüğü 'kaz'a taş atma olayının zanlıları adliyede

Adana'da bir çocuğun bir 'kaz'a taş atmasıyla başlayan ve 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaya karışan 1’i kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi. Adana’nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili beldesi Çınarlı Mahallesi’nde...

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 15:19
Adana'da bir çocuğun bir 'kaz'a taş atmasıyla başlayan ve 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaya karışan 1’i kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi.

Adana’nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili beldesi Çınarlı Mahallesi’nde geçtiğimiz Perşembe günü bir 'kaz'a taş atma meselesinden çıkan; Kadir Ö., Yüksel Y. ve Metin B.’nin hayatını kaybetmesi, Enis B., Orhan B. ve Turhan B.’nin yaralanmasıyla sonuçlanan kavgaya karışan 1’i kadın 7 kişi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarıldı. 4 gündür emniyette sorguları devam eden Sevcan K. ile Nuri Ö., M.Ö., Şehmuz P., Zabit A. ve Mehmet B., sabah saatlerinde adliyeye götürüldü. Zanlılardan biri ise ayağı alçılı bir şekilde tek ayak üzerinde araca kadar gitti. Olayda yaralanan Enis B. ile Orhan B.’nin hastanedeki tedavisi ise devam ediyor.

İddiaya göre, Orhan B., Zabit A. (23)’nın evinin dış sıvasını yaparken, Zabit A.’nın 2,5 yaşındaki kızı, komşusu Kadir Ö.'nün bahçesine giren tavuğuna taş attı. Bunu gören Kadir Ö.’nün kardeşi Nuri Ö.’nün imam nikahlı eşi Sevcan K. (35) kız çocuğuna bağırınca Zabit A.'nın eşi, "Çocuk, ne yapayım'" dedi. Sevcan K.’nın, "Çocuk diye kazı mı öldürsün'" demesi üzerine duvarı sıvayan Orhan B. de tartışmaya katıldı. Tartışmanın uzaması üzerine Sevcan K. evden bıçak alıp gelirken, eşi ve kayınbiraderleri de dışarı çıktı.

Orhan B. ise kardeşleri Metin B., Enis B., Turhan B. ve Mehmet B.'yi olay yerine çağırdı. Bu esnada M.Ö. (15) ile Şehmuz P. (26) ve Yüksel Y. de dışarı çıktı. Kavgada Orhan B. silahla vurulurken, kardeşinin vurulduğunu gören Metin B. ise Kadir Ö.'nün elindeki silahı alarak Kadir Ö.'nün kafasına, daha sonra Yüksel Y.'ye ateş açtı. Metin B., kardeşlerini yaralayan diğer şahıslara kurşun yağdırdı.

Kavgada Kadir Ö., Yüksel Y., Metin B., Orhan B. ve Enis B. ağır; Turhan B. hafif yaralandı. Ağır yaralanan Metin B., Kadir Ö. ve Yüksel Y. hayatlarını kaybetti. Enis B. ve Orhan B.'nin hastanedeki tedavileri devam ediyor. Turhan B. taburcu olunca gözaltına alınmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.