Dolar 34,1049
%-0.01
Euro 38,1993
%0.08
Altın 2.920,720
%0.21
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
4. Mizah Şenliği Karabağlar'da başlıyor

4. Mizah Şenliği Karabağlar'da başlıyor

Karabağlar Belediyesi, bu yıl dördüncüsünü düzenlediği “Karabağlar Karikatür ve Mizah Şenliği” ile renkli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. 20 Nisan Cumartesi günü, Uğur Mumcu Parkı’nda gerçekleştirilecek şenlik, İzmirliler’i karikatür ve mizah sanatının usta kalemleri ve usta oyuncularla buluşturacak.

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 19:30
İZMİR - Çağdaş Sanatçılar Platformu - Karikatürcüler Derneği İzmir Şubesi ve EKAMİT’in (Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu) katkılarıyla bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan 4. Karabağlar Karikatür ve Mizah Şenliği, İzmirli çizerlerin karikatürlerinden oluşan geleneksel ÇİZMİR – 3 sergisiyle başlayacak. Bobiler.org Monte adlı komik fotomontaj sergisinde ise katılımcılar fotoğrafların komik yansımalarıyla eğlenecek. “Yitirdiğimiz Mizah Ustalarını Anıyoruz” fotoğraf sergisi, İzmir’de yaşamış mizah ustalarının eserlerini sanatseverlerle buluşturacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Usta Çizer Mustafa Yıldız yönetimindeki “Atölye Çalışmaları” etkinliğinde ise İzmirli çocuklar karikatür çizecek, gönüllerince eğlenecek.

YALAN DÜNYA EKİBİ KARABAĞLAR’DA
Sergiler, söyleşiler, kukla ve illüzyon gösterileriyle renklenecek şenlikte, bu yıl televizyon yıldızları da Karabağlar’da olacak. Usta oyuncular Ayşen Gruda, İrem Sak, Sarp Apak, Gupse Özay, Derya Karadaş ve Veysel Diker, “Televizyon Yıldızları Karabağlar’da” adlı organizasyonla unutulmaz bir talk show gösterisi gerçekleştirecek.

Ayrıca, İzmir’de yaşayan, Mizah Yazarı Aydoğan Yavaşlı, Karikatürist-Ressam Mehmet Aslan, Şair – Taşlama Yazarı Mukadder Özakman ve Kakikatürist –Yazar Sezen Odabaşıoğlu’na onur ödülü verilecek.

NASREDDİN HOCA İZMİR’DE YAŞIYOR
Etkinlikte gün boyu, “Türk Mizahının Piri Nasreddin Hoca İzmir’de Yaşıyor” sloganıyla, Uzundere Rekreasyon Alanı’nda yapımı devam eden dünyanın en büyük “Nasreddin Hoca Yaşam Merkezi” ve tematik parkın tanıtımı yapılacak. Tanıtım standında, tematik parkta yer alacak çizgi film kahramanlarının figürleri ve bu kahramanların büyülü dünyası çocuklarla buluşacak. Gün boyu karikatür portre çizimlerinin yanı sıra, Türkiye’nin ilk belediye mizah dergisi “Gülen Karabağlar” yeni sayısıyla okurlarıyla buluşacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.