Dolar 34,2680
%0.08
Euro 37,6435
%0.03
Altın 2.907,000
%-0.5
Bist-100 9.030,00
%-0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
41 engelli vatandaşa en güzel bayram hediyesi

41 engelli vatandaşa en güzel bayram hediyesi

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Hollan’da da faaliyet gösteren Dünya Eğitim Sağlık ve Kültür Derneği, ilçedeki 41 engelli vatandaşa akülü engelli aracı hediye etti.Konya'nın Akşehir TSO ve Dünya Eğitim Sağlık ve Kültür Derneği,...

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 14:42
Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Hollan’da da faaliyet gösteren Dünya Eğitim Sağlık ve Kültür Derneği, ilçedeki 41 engelli vatandaşa akülü engelli aracı hediye etti.

Konya'nın Akşehir TSO ve Dünya Eğitim Sağlık ve Kültür Derneği, Ramazan ayında engellilerin yüzünü güldürdü. Yapılan törenle 41 engelliye bayram hediyeleri verildi. Törene Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci, Doğrugöz Belediye Başkanı Osman Fedai, Adsız Belediye Başkanı Türkan Pınar Çiğdem ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tekerlekli sandalye dağıtım töreninde konuşan Dünya Eğitim Sağlık ve Kültür Derneği Başkanı Ali İhsan Ünal, "Bana göre dünyada en büyük engelli insan, engelli bir vatandaşımıza elini uzatamayan ve onları düşünemeyen insandır. Engelli vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin yüzlerinde hep tebessüm vardır, ama bizlerin yüzünde sık sık böyle karamsarlık meydana geliyor. Aslında bu bizim engelilikten korkumuzdur, onlar şükretmesini bilen insanlardır, o yüzden bize onlara hizmet etmek düşer.
Nasreddin Hocamızın belirttiği gibi dünyanın ortası olarak, sadece Akşehir değil çevresi ve Türkiye'nin dört bir yanına mümkün mertebe dernek olarak yardım etmek istiyoruz." dedi. Ünal, destekleri dolayısıyla Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftçi’ye teşekkür etti.

Akşehir TSO Başkanı Erdal Çiftçi ise şunları söyledi: "Derneğimiz ve Dünya Eğitim Sağlık ve Kültür Derneği'nin ortaklaşa engelli vatandaşlar için oto yıkama ve oto kuaförü olarak faaliyet gösterecek bir iş yeri. Bu iş yerindeki bütün personel engelli vatandaşlarımızdan oluşmaktadır ve elde edilen gelir de engelli vatandaşlarımıza harcanacak."

Tekerlekli sandalyesine kavuşanlardan biri olan Şükrü Aslan Koçaş engelli insanlara yardım ettiği için TSO ve Dünya Eğitim Sağlık ve Kültür Derneği yetkililerine teşekkür etti. Koçaş, bu mübarek Ramazan ayında kendilerini sevindirdikleri için onlara çok dua edeceğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.