Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
5 ilçe neden açıklanmadı'

5 ilçe neden açıklanmadı'

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş yazılı bir açıklama yaparak aday tanıtım toplantısında adayı açıklanmayan 5 ilçe hakkında açıklama yaptı.

  • Ege Postası
  • 30.12.2013 - 12:22
İZMİR - MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin katılımıyla dün gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında MHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer oldu. MHP Lideri aday tanıtım toplantısında 25 ilçenin belediye başkanını açıklarken, Seferihisar, Menderes, Çeşme, Balçova ve Kemalpaşa ilçelerinin adaylarını açıklanmamıştı. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş yazılı bir açıklama yaparak ‘5 ilçe’ karmaşası hakkında bilgi verdi.
Karataş’ın açıklaması şöyle;
“Dün Sayın Genel Başkanımızın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz aday tanıtım toplantısını başarıyla tamamladık. Adaylarımız zafer kazanacak donanımlara, teşkilatlarımız da bu güce sahip durumda. Bilhassa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Murat Taşer Bey gücümüze güç kattı. İzmir’de “sağda birlik” sağlayıp, tüm siyasi kanatları kucaklayacağız. Başta büyükşehir olmak üzere tüm belediyeleri kazanacak durumdayız. Dün itibariyle açıklayamadığımız 5 ilçemizin adaylarında da mutabakat sağladık. Genel Başkanımızın İzmir i teşrifleri ve şehrimize verdikleri önem bu beş ilçemizde aday adaylarımızın sayısını arttırmıştı. Bir sonraki toplantımızla bu adaylarımızı da duyuracağız, İçerisinde yakından tanıdığınız geçen dönemlerde belediye başkanlığı yapmış olanlar, tanınmış siyasetçiler ve STK başkanları var… İzmir bu seçim MHP diyecek, şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.