Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bayraklı’da iddialı aday

AK Parti Bayraklı’da iddialı aday

Sporcu ve saygın bir yönetici olarak genç yaşta büyük başarılara imza atan Nurettin Memur bundan sonra bayraklı için çalışacak.

  • Ege Postası
  • 25.10.2013 - 18:46

İZMİR- Ak parti’nin kuruluşunda ve sonrasında birçok görevde bulunan Nurettin Memur, Kanal 35’teki genel müdürlük görevinden ayrıldıktan sonra, yeniden aktif siyasete dönme kararı aldı. İzmir milletvekillerinin görüşünü alarak Ak parti Bayraklı belediye başkanlığı için aday adayı olan Nurettin Memur, uzun yıllardır atletizm hayatında kazandığı madalyaların ardından, bu kez başkanlık yarışında ipi göğüslemek hedefinde.

Genç yaşında başarılı bir kariyere ulaşan Nurettin Memur, birikimlerini ve yeteneklerini Bayraklı’ya kazandırmak için yola çıktı. Önce Ege üniversitesi iletişim fakültesini bitiren ardından aynı üniversitede beden eğitimi öğretmenliği eğitimini tamamlayanNurettin Memur, mezun olduğu iki alanda da önemli başarılara imza attı.
Program yapımcısı olarak göreve başladığı Kanal 35 Televizyonu’nda kısa süre sonra genel müdürlük yükünü omuzlarına alan Memur, Kanal 35’i İzmir’in ve Türkiye’nin en iyi yerel televizyonlarınd
an biri yapmayı başardı. Dürüst ve demokrat kimliğiyle tüm siyasi görüşlerin televizyon ekranında sesini duyurmasını sağlayan Nurettin Memur, Kanal 35’i İzmirlinin en güvendiği yayın kuruluşu haline getirirken, tüm kesimlerin saygısını kazandı. Öte yandan sporcu kimliğini her zaman koruyan Nurettin Memur, bu dönemde masterlar atletizm branşlarında uluslararası birçok turnuvaya katılarak, Türk bayrağını göndere çektirmeyi başardı. Etrafındakilere her zaman sporu ve ahlaklı bir hayatı öğütleyen Nurettin Memur, şimdi 25 yıldır ikamet ettiği Bayraklı için yeni bir yarışa hazırlanıyor.

İzmir’in en güzel yerinde olmasına rağmen Bayraklı’nın hak ettiği refah düzeyine ulaşamadığını vurgulayan Nurettin Memur, öncelikle İzmir milletvekilleri ve hükümetin desteğiyle Bayraklı’nın İzmir içinde saygın bir ilçe olmasına çalışacağını belirtti.
Bir yandan cazibe merkezi olması planlanan Bayraklı’da, diğer yandan halkın yoksulluk içinde olmasını kabullenemeyeceğ
ini belirten Memur, ilk hedefinin ilçedeki geçim kaygısını ortadan kaldıracak projeleri hayata geçirmek olduğunu söyledi. Sporcu kimliğiyle ulaştığı başarıları Bayraklı’nın gençlerine kazandırmak için her türlü imkanı yaratacağını kaydeden genç başkan adayı, çalışkan ve ahlaklı gençlerle Bayraklı’yı tüm Türkiye’ninin konuşacağı bir kent haline getireceğini ifade etti.

1970 doğumlu olan Nurettin Memur evli ve 3 çocuk babası. 2 üniversite bitiren Memur ingilizce biliyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.