Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kalyoncu Karabağlar için yola çıktı!

Kalyoncu Karabağlar için yola çıktı!

İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nazmi Kalyoncu, resmen Karabağlar Belediye Başkan aday adayı oldu.

  • Ege Postası
  • 25.10.2013 - 11:44
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ - İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nazmi Kalyoncu, Karabağlar Belediye Başkanlığı için yola çıktı. AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Kalyoncu, partisinin Karabağlar İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen görkemli bir törenle aday adaylığını açıklarken, iddialı konuştu. Kalyoncu, Karabağlar’ı marka belde yapacaklarını belirterek, hizmet aşkı ile göreve talip olduklarını ve Karabağlar’da yüzde yüz AK Belediyecilik ile tanıştıracaklarının sözünü verdi.

KÖRÜKLÜ: DEĞERLİ BİR BÜYÜĞÜMÜZ

AK Parti İlçe Teşkilatı’nda dosyasını İlçe Başkanı Erol Körüklü’ye teslim ederek resmen aday adaylığını açıklayan Kalyoncu’yu partililer yalnız bırakmadı. Karabağlar Belediye meclis üyeleri, il yöneticileri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partilinin katılım gösterdiği törende Kalyoncu’ya başarılar dileyen İlçe Başkanı Erol Körüklü, “ Adaylık süreci sona ermek üzere, arkadaşlar bir bir aday adaylıklarını açıklıyor. Sayın Nazmi Kalyoncu teşkilatın her kademesinde görev yapmış, hizmeti geçmiş bir büyüğümüz, değerli bir ağabeyimiz. Ben aday adaylığının hayırlı uğrulu olmasını diliyorum” dedi.


KALYONCU: 30 YILDIR KARABAĞLAR’DAYIM!

“Gönül dostlarım” diyerek sözlerine başlayan Nazmi Kalyoncu, “Bu ana tanıklık etmek için buraya gelen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Sizin sevginiz ve hizmete susamış olan Karabağlar gerçeği benim böyle bir karar almamda etkili oldu. Partimizin çeşitli kademelerinde görev yapmış bir kardeşinizim. Bu partinin kuruluşunda yer alan bir arkadaşınızım. 30 yıldır Karabağlar’da yaşıyorum ve bu ilçeyi iyi tanıyorum. Karabağlar’ın problemlerini, ihtiyaçlarını iyi biliyorum. Umarım ki, biz Karabağlar’ı AK Parti belediyeciliği ile tanıştırdıktan sonra bu ilçe çok iyi noktalara gelecek” dedi.


BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Kalyoncu, konuşmasının devamında diğer aday adaylarına da önemli mesajlar göndererek, “Bugüne kadar müracaat eden arkadaşlar çok kaliteli ve saygıdeğer insanlar. Bu demokrasi şölenine katkı koydukları için onlara teşekkürlerimi sunuyorum. Aldığımız parti terbiyesi çerçevesinde, bizler aday olamasak bile kim aday olursa olsun onun etrafında kenetleneceğiz. Bizim hayallerimiz var. Hayallerimizin öncelikleri arasında keyifle yaşayacağımız bir Karabağlar yaratmak var. Umarım bu hayali gerçekleştirmek de, AK Partili bir kardeşimize nasip olacaktır. Sizin sevginiz ile bu mesuliyetin altına girmeye niyetlendik, hayırlı olsun” dedi.

MARKA YAPACAĞIZ

Karabağlar için ihtiyaç duyulan birçok şey olduğunu vurgulayan Kalyoncu, yerel seçimlerde yüzde yüz başarı parolası ile yola çıktıklarını da belirterek sözlerine şöyle son verdi; “Hayallerimiz Karabağlar’ı çocuk parkları, meydanları, geniş caddeleri ile bir marka belde yapmak ve bu ilçede ailelerimiz ile keyifle yaşamak. Karabağlar’ı AK Parti belediyeciliği ile tanıştırıp hayallerimizi gerçekleştirmek için start vermiş olacağız. Ben bu yeni heyecan ile, bu hedefi gerçekleştireceğimize yüzde yüz inanıyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.