Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tartan'dan bir ilk: hakantartan.tv yayında

Tartan'dan bir ilk: hakantartan.tv yayında

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın resmi internet televizyonu yayına başladı. Yayınlar, www.hakantartan.tv adresinden canlı ve bant formatında yapılıyor.

  • Ege Postası
  • 25.10.2013 - 10:25
İZMİR- Belediyecilikte ilklere imza atan Başkan Tartan’dan teknolojik bir yenilik daha. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, halkla yeni bir iletişim kanalı daha oluşturdu. Teknolojik yeniliklerin getirdiği avantajları hizmet olarak kullanmaya devam eden Başkan Tartan, siyasiler için de kişiye özel ilk TV Yayınını hizmete soktu. 
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın resmi internet televizyonu hakantartan.tv’de Konak Belediyesi’nin tüm çalışmaları video olarak izlenebiliyor. Başkan Tartan’ın görsel basında katıldığı programlar anında canlı olarak aktarılıp sonrasında ise bant olarak takip edilebiliyor. 

Konak Belediyesi etkinlikleri canlı yayınlanıyor

Konak Belediyesi’nin birçok etkinliği www.hakantartan.tv üzerinden canlı yayınlanıyor. Konserler, festival ve şenlikler, tiyatrolar, sempozyumlar canlı olarak dünyanın dört bir yanındaki İzmirlilere ulaşıyor. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, internetin günümüzde en etkin iletişim aracı olduğunu belirterek;” TV yayınları ile sesimizi daha geniş kitlelere ulaştırmak istedik. Yaptığımız canlı yayınlar, kültür merkezlerimize gelemeyen İzmirlilere kendi evlerinden etkinliklerimizi takip etme imkanı veriyor. Konserlerimizi, tiyatro oyunlarımızı canlı izleyebiliyor” dedi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.