Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Totuk, Bayındır için kolları sıvadı!

Totuk, Bayındır için kolları sıvadı!

İzmir eski Valisi Cahit Kıraç döneminde uzun süre ‘vali vekili’ olarak görev yapan Ardahan Totuk,CHP İzmir İL Başkanı Ali Engin’i ziyaret etti ve Bayındır Belediye Başkan aday adayı olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde emekli olduğunu ve başvurusunu birkaç gün içinde yapacağını ifade eden Totuk, “1973-77 CHP Bayındır Gençlik Kolları’nda aktif olarak çalışıyordum. Kamu görevim başlayınca zorunlu olarak Bayındır’dan ayrıldım. 35 sene kamu görevimi yaptım. Beni aday adaylığı noktasında teşvik edenler Bayındır’da 73-77 yılları arasında CHP bünyesinde çalıştığım arkadaşlarım” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.10.2013 - 15:10
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 2009’da CHP adına aday ekseninde yaşanan kırılmalar nedeniyle seçimin kaybedildiği Bayındır’da, İzmir eski Valisi Cahit Kıraç döneminde uzun süre ‘vali vekili’ olarak görev yapan Ardahan Totuk, belediye başkan aday adaylığı için yola çıktı.

CHP İL BAŞKANLIĞI'NA ZİYARET

Son Valiler Kararnamesi ile birlikte Çorum’a vali yardımcısı olarak atanan Totuk,rapor alarak görev yerine gitmemiş ve İzmir’de kalıp çalışma yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde emekli olan Totuk aday adaylığı için kolları sıvadı. CHP İzmir İl Binası’na gelerek İl Başkanı Ali Engin’le görüşen Totuk daha sonra açıklama yaptı.

BİRKAÇ GÜN İÇİNDE BAŞVURU YAPACAĞIM

Totuk, “ Emekli oldum. Bayındır belediye başkan aday adaylığı için başvurumu birkaç gün içersinde yapacağım” dedi.

CHP’NİN İÇİNDEN GELİYORUM!

Tabandan gelmediğine dair eleştirilere katılmadığını ifade eden Totuk, “ Bu gerçek dışı bir söylem.Bunu söyleyenler beni tanımıyor. 1973-77 CHP Bayındır Gençlik Kolları’nda aktif olarak çalışıyordum. Kamu görevim başlatınca zorunlu olarak Bayındır’dan ayrıldım. 35 sene kamu görevimi yaptım.Bayındır’da kalsaydım daha fazla tanınırdım . Beni aday adaylığı noktasında teşvik edenler Bayındır’da 73-77 yılları arasında CHP bünyesinde çalıştığım arkadaşlarım. Ben CHP’nin içinden geliyorum. Kamu görevim içinde bütün vatandaşları kucakladım. Ayırmadım. Ben Atatürk ilkelerini benimsemiş, Türkiye’nin her yerinde Atatürk devrimlerini yerleştirmeye çaba harcamış bir yöneticiyim” ifadelerini kullandı.



ADAY OLURSAM…

Genel merkezle henüz bir görüşme gerçekleştirmediğini söyleyen Totuk, “ Aday olursam elimden gelenin en iyisini yaparım. İzmir’de de görev yaptım.Yöneticilik tecrübem çok fazla” diye konuştu.

ENGİN: BAŞARILI BİR BÜROKRAT
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise, “Ardahan Bey Bayındır için aday adayı olduğunu söyledi. Başarılı bir bürokratımız… Kendisine süreçte başarılar diledim” dedi.

ENGİN VE KOCAOĞLU DESTEK VERİYOR
Totuk’un adaylığı için CHP İl Başkanı Ali Engin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun destek verdiği öne sürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.