Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘O’ isimler CHP'de!

‘O’ isimler CHP'de!

CHP İzmir’de dev transfer atağı başladı. AK Parti’den istifa eden Narlıdere Belediye Meclis Üyesi Hasan Göztepe, AK Parti 2011 İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Doğan Bayram, Diyarbakır Liceliler Dernek Başkanı Ömer Balkaş ve uzun yıllar Karşıyaka’da AK Parti bünyesinde siyaset yapan Doç.Dr.Fikri Özmen CHP’ye geçti.16 Kasım’da Celal Atik Spor Salonu’nda 6 bin yeni üyeye rozet takılacak.

  • Ege Postası
  • 24.10.2013 - 15:00
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanlığı yaz başında başlattığı transfer harekatında hız kesmiyor.
Temmuz ayında Bornova ve Bayraklı’da AK Parti bünyesinde uzun yıllar siyaset yapan 600 kişiye parti rozeti takarak transferde düğmeye basan CHP İzmir İl başkanlığı, 16 Kasım’da 
çeşitli partilerde siyaset yapan çoğunluğuda AK Parti’den geçiş yapacakların oluşturacağı 6 bin yeni üyeye CHP rozeti takacak.

İLK GEÇİŞLER BAŞLADI
İl Sekreteri Sevda Erden Kılıç, İl yöneticileri Osman Peri, Metin Atmaca, Orhan Karaoğlu, Kemal Kaygül ve Abdullah Aydemir'den oluşan ekibin uzun süren çalışmaları sonuç verirken, 16 Kasım’da Celal Atik Spor Salonu’nda düzenlenecek dev katılım töreni öncesi CHP’ye geçişler başladı. AK Parti’den istifa eden Narlıdere Belediye Meclis Üyesi Hasan Göztepe, AK Parti 2011 İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Doğan Bayram, Diyarbakır Liceliler Dernek Başkanı Ömer Balkaş ve uzun yıllar Karşıyaka’da AK Parti bünyesinde siyaset yapan Doç.Dr.Fikri Özmen CHP’ye geçti.

BAYRAM:GEÇİŞLER DEVAM EDECEK
CHP’ye geçen isimler arasında yer alan AK Parti 2011 İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Doğan Bayram, “Ak Parti iç ve dış politikalarda yanlış yaptı. Önümüzdeki günlerde istifamın gerekçesini tam anlamıyla açıklayacağım.Karabağlar ve Konak’ta AK Parti bünyesinde siyaset yapan bir çok isim daha istifa edip CHP’ye geçecek" dedi.

GÖZTEPE:UMDUĞUMUZU BULAMADIK
AK Parti’den istifa eden Narlıdere Belediye Meclis Üyesi ve Narlıdere Ağrılılar Dernek Başkanı Hasan Göztepe ise “Ak Parti’de umduğumuzu bulamadık. Sorunlarımızı yukarıya bir türlü iletemedik. Bir hafta içinde Narlıdere’de AK Parti bünyesinde 400’e yakın istifa gerçekleşecek. İzmir’in diğer ilçelerindeki hemşerilerimizin büyük çoğunluğu da 16 Kasım’a kadar AK Parti’den istifa ederek CHP’ye geçecek” dedi.

BALKAŞ: KOCAOĞLU’NUN DİYARBAKIR GEZİSİ ETKİLEDİ
Diyarbakır Liceliler Dernek Başkanı Ömer Balkaş ise CHP’ye geçmelerindeki en önemli nedenin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Diyarbakır’a gerçekleştirdiği gezinin olduğunu söyledi.

ENGİN: DOĞRU ADRES CHP
CHP İzmir İL Başkanı Ali Engin, “ Tek bir vatandaşın dahi CHP’yi seçmesi son derece önemliyken CHP’nin politikalarının doğruluğunu AK Parti politikalarının ülkeye zarar verdiğini gören çoğunluğu AK Parti üyesinin oluşturduğu grupların partimize katılıyor olmaları yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Partimize geçişlerin, ülkenin huzurlu geleceği için doğru adresin CHP olduğunu bir kez daha göstermektedir” dedi.

TEMMUZ’DA 600 KİŞİLİK KATILIM
CHP İzmir İl başkanlığı, Temmuz ayında AK Parti İl eski Yöneticisi Mustafa Çekiççi ve Bornova AK Parti İlçe eski Başkan Yardımcısı Şeref Balbay'ın da aralarında bulunduğu 600 kişiye CHP rozeti takarak yaklaşan yerel seçimler öncesi transfer atağına geçmişti.
AĞUSTOS’TA ÇİÇEK
Ağustos ayında ise Demokrat Parti’den (DP) istifa eden Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek resmen CHP’li olurken, Çiçek’in CHP’ye geçmesiyle İzmir’de CHP’li belediye sayısı 29’a yükselmişti.
EYLÜL'DE YILDIZ
Eylül ayının transfer bombası ise AK Parti Bornova’da 2 dönemdir meclis üyeliği yapan Yahya Yıldız olmuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.