Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Arslan Çiğlililerin derdini dinledi

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Arslan Çiğlililerin derdini dinledi

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Hasan ARSLAN Çiğlililerin derdini dinledi. Çare olacağına söz verdi.

  • Ege Postası
  • 25.10.2013 - 09:12
İZMİR- Aday adaylığını açıkladığı ilk günden bu yana aynı hız ve aynı heyecanla çalışmalarına devam eden İnşaat Mühendisi Hasan ARSLAN, bu defa Çiğli Evka 5 ve Küçük Çiğli Pazar yerlerini ekibi ile gezerek pazarcı esnafı ve Pazar müşterileri ile birebir görüştü. Kalabalık ekibi ile aday adayı İnşaat Mühendisi Hasan ARSLAN’ı karşılarında gören vatandaşlar hem ARSLAN’ ı kucaklamak hemde sorunlarını dile getirmek için adeta birbiri ile yarıştı.

Evka 5 sakinleri genellikle mahallerine yeterli ilgi gösterilmediğini, muhtarlık binası altında ki, dört yol ağzı olarak bilinen yere bir yaya yolu ve yaya geçişi olmadığını, aynı yerde yapım çalışmaları bitmiş olan park yerinde ise ağaçlandırma ve peyzaj çalışması yapılmadığı, Evka 5 dolmuşlarının yeni yapılan Toki konutlarına kadar çıkmadığı en önemlisi olarak da başıboş köpeklerin tüm mahalleyi istila ettiği, çocukların adeta sokağa çıkamadığı hususunda şikayetlerini dile getirdiler.

Şikayetleri teker teker kayda alan ARSLAN, bu sorunların aslında Çiğli’nin tüm mahallelerinin ortak sorunu olduğunu tesbit ettiğini, bunlar için iyileştirici projeleri olduğunu, yapmış olduğu bu gezi ve ziyaretlerin amacının aslında sorunları birinci kaynağından öğrenip yerinde tesbit etmek olduğunu bu sorunların çözülmesinin hiçde zor olmadığını, başkan olarak seçildiği takdirdede bu gezi ve ziyaretlerin aksatılmadan devam edeceğini, yönetimi masa başında değil halkla, bizzat halkın içinde yapacağını söyleyerek sloganını birkez daha tekrar etti. “KENDİM İÇİN DEĞİL KENTİM İÇİN ÇALIŞACAĞIM “

Vatandaşlar kadar pazarcı esnafı tarafından da sıcak ilgi ile karşılanan aday adayı inşaat mühendisi Hasan ARSLAN teker teker pazarcı esnafının elini sıkıp kendini tanıttığında, pazarcı esnafı ARSLAN ‘a “ Biz seni yıllardır tanıyoruz,sen içimizden birisin, derdimize çare olacağınada inanıyoruz, sen yıllrdır içimizdeydin, başkanlığından sonrada yine içimizde olacağını biliyoruz, vaatlerini yerine getirmediğin takdirde hiç değilse hesap sorabileceğiz, en azından Çiğli’yi terk edip gitmeyeceksin “ dediler. Bunun yanısıra Pazar yerlerinin kapalı hale getirilmesi, pazarcı esnafının ihtiyaçlarına cevap verilmesi ve tezgah ücretlerinin yüksek olmasında dolayı şikayetlerini dile getirmişlerdir. Yine pazarcı esnafını da tek tek kucaklayarak sorunlarına çare olacağı sözünü veren deneyimli siyasetçi çalışmalarına devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.